Long weekend fun (27 apr – 1 mai)

recomandari weekend 12-14 iulie

Pentru unii un weekend prelungit, pentru altii, un weekend normal, daca nu pleci la mare sau la munte, ai ce face si in Bucuresti:

Electro Jam Session: Alexandrum & Tzaaar – Intalnire muzicala, electro-instrumentala, in premiera la unteatru cu Alexandru Neagu si Cezar Antal!

concert unteatru

Festivalul Filmului Francez 2018 – Intre 24 aprilie si 6 mai, Festivalul Filmului Francez face o mica revolutie pe marile ecrane din 9 orase din Romania (Arad, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sfantu Gheorghe, Timisoara) cu cea de a 22-a sa editie al carei cuvant de ordine este „schimbare” – schimbare de idei, de idealuri, de perspectiva, de viata, de societate.

Festival du film francais

Vineri & mÜzici in gradina #1 // w. Happy Gutenberg @Oazadeverde – Jacques Pot incepe seria de sindrofii de vineri seara cu frère Happy Gutenberg si cu gandul la vara de dupa colt.

concert jacques pot

Week-end Brunch – Jicky Cuisine ne invita in acest weekend la brunch cu un meniu delicios:

— The Pink Eggs Benedict
— Slow cooked veal
— Quinoa, Strawberries, Avocado & Halloumi goodness salad
— Homemade Granola & yoghurt with berries sauce
— Mimosas |

Brunch la Jicky Cuisine

American Independent Film Festival | ediția a 2-a – Woody Allen, Todd Haynes, Sean Baker, Greta Gerwig, Craig Gillespie, Chloé Zhao, John Carroll Lynch sunt doar câteva dintre numele regizorilor ale căror filme în premieră vor fi proiectate la American Independent Film Festival 2018! Special guest: Sebastian Stan

american independent film festival

Kunefe , music, food&socializing in Parc IOR Titan( la scena) – spectacol gastronomic in aer liber, in cel mai frumos parc, IOR Titan, cu muzica, dans si un desert minunat, Kunefe !❤
Nu lipsesc nici preparatele seafood marca Taverna Racilor si Drinks-urile !

kunefe in parc IOR

Promo Party Afterhills București – Intra in vibe-ul trance cu un party de pregatire pentru festivalul Afterhills. Invitati: Vini Vici, Andrew Rayel, David Gravell, Bogdan Vix, Cristi Stanciu & Mark Rayen.

party promo afterhills

1st of May Weekender / Expirat / 27-30.04 – Nu toata lumea pleaca din oras. Expirat e deschis in fiecare seara Vineri, Sambata, Duminica si Luni, terasa incepand cu ora 20:00, iar clubul incepand cu ora 21:00.

expirat weekend

Summer breeze – Interbelic Cocktail Bar aduce feelingul de vara cu un party plin de hituri varatice si cocktailuri racoritoare.

Interbelic summer breeze

Pasta Weekend – In weekend suntem asteptati la Centru cu preparate italiene din paste, craft beers si Italian Gangster Movie Soundtrack in fundal.

Pasta weekend la Centru

Cel mai mare festival al crevetilor din Europa (3000kg) – Wahaka Street Food Park organizeaza cel mai mare festival al crevetilor din Europa si ne asteapta cu: creveti frigarui, creveti pane, creveti black tiger, creveti sote cu usturoi,creveti sweet chili, program artistic, DJ si multe alte surprize!
Pret promo 30 Lei /portia + garnitura ( porumb fiert sau cartof fiert)
festivalul crevetilor

1 MAI la Gradina Floreasca – Ca in fiecare an, pe 1 mai sarbatorim la Gradina Floreasca deschiderea oficiala a noului sezon estival. Ne-au pregatit noi sortimente de limonade racoritoare cu fructe si deserturi delicioase facute in casa.

1 mai la gradina floreasca

Jojo Mayer/Nerve la Jazz Nouveau – Pe 30 aprilie, chiar de Ziua Internațională a Jazz-ului concertează un grup foarte așteptat în București, Jojo Mayer/Nerve, la Control Club.

concert jazz Jojo Mayer/Nerve la control

BONUS parties, daca sunteti pe la mare:

The date. with Golan – Thedate da startul petrecerilor de vara la Tapo Mamaia cu un super concert  GOLAN.

the date with golan

Festival du Bonheur 2018 – Aflat deja la a treia editie, evenimentul se va desfasura pe durata a 5 zile (27 aprilie – 01 mai 2018) in zona Complex Enigma – Mamaia Nord/Constanta, si va da ocazia gurmanzilor sa-si rasfete toate simturile, sa se delecteze cu o gama larga din bucataria nationala si internationala si sa incerce cele mai noi trend-uri in materie culinara.
Veti regasi aici, pe langa cele mai apreciate mancaruri, muzica antrenanta asigurata de DJ, un bar ofertant si o amenajare inedită a zonei – o oaza de vegetatie langa malul Marii Negre.

festival du bonheur

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.