L’Evoque 360 Restaurant

Pe 1 decembrie s-a deschis un nou restaurant în centrul Bucureștiului – L’Evoque 360, un loc cu un design elegant in tonuri de negru și verde și un meniu cu mâncare ce te poartă prin toate colțurile lumii.

Situat pe Nicolae Titulescu, la nr. 12, L’Evoque este un restaurant spațios cu multe mese, o zonă de bar și o mică scenă pentru muzică live, iar pe 30 noiembrie, împreună cu alți câțiva food bloggeri am acceptat invitația lor la un preview lunch.

Am fost așteptați cu o mică gustare, unt brun făcut în casă cu pâine prăjită, apoi am comandat din meniu ce ne-a făcut cu ochiul.

Homemade butter & Negroni

Eu am optat pentru creveți în sos roșu la antreu pentru că sunt printre preferații mei și toată lumea și-a comandat fie tartar de ton, fie burrata. Eu consider că am ieșit foarte câștigată cu alegerea mea, dar tartarul a fost vedeta mesei, lăudat de toată lumea, fiind un tartar de ton rosu cu mango, avocado, chipsuri de kale și pătrunjel și apă de castraveți așa că trebuie neapărat încercat. Și burrata di bufala cu ceapă roșie murată, roșii tricolore și pesto de busuioc arăta într-un mare fel și a fost apreciată.

Tartar de ton roșu, creveți în sos și Buratta di Bufala

La felul principal eu am ales pulpa de rață confiată cu piure de dovleac și morcov și sos de smântână, și a fost un deliciu, efectiv se topea în gură. Da, am renunțat la caracatiță de data asta, pentru că au comandat-o mulți de la masă și am avut de unde să o încerc, era fragedă și foarte interesant combinată cu frunze de kale crocante, cartofi dulci și ‘pământ’ din măsline.

Pulpă de rață confiată cu piure de dovleac și morcovi și Caracatiță cu cartofi dulci

Printre alte preparate încercate a fost steak-ul de vită despre care Doina a zis că e superb gătit, Risotto cu pui și cel cu Somon, dar și pastele carbonara. Pot spune doar că nu am auzit plângeri de nicăieri ci doar exclamații de cât de bun este totul.

Steak de vită și Paste carbonara
Risotto cu pui și parmezan și risotto cu somon

Evident că nu am plecat fără a încerca și desertul. Am comandat câte unul din fiecare și le-am sharuit – cheesecake, tiramisu și acea bilă de ciocolată umplută cu spumă de frișcă și caramel care a fost preferata tuturor și pe care nici nu am apucat să o pozăm.

Cheesecake & Tiramisu

Din punct de vedere al băuturilor, eu am încercat doar niște prosecco, dar și meniul de băuturi era ofertant, iar selecția de vinuri era clar impresionantă și nu o spun eu, ci Diana Pavelescu, care sigur se pricepe mai bine.

În concluzie, L’Evoque 360 este un restaurant ce trebuie încercat. Nu știu despre voi, dar pe mine m-ar încânta maxim un date night în acest loc, dar nu zic nu nici la o seara de răsfăț cu fetele.

foto – Doi Fotografi

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.