Last minute plans

Simti ca se apropie weekend-ul si deja nu mai stare sa stai acasa?

Ti s-au anulat pe neasteptate planurile pentru seara asta?

Am gasit pentru tine cateva evenimente numai bune sa-ti faci pregatirea pentru weekend:

Sushilize – 2nd edition – pentru iubitorii de sushi si de socializare, Chefs.Experience a creat evenimentul perfect, cu preturi promotionale la platourile de 2 persoane ( “Romantic Sushilize @ Dinner”) si de 4 persoane (Sushilize with friends sau Fabulous Sushi Party.

Improv Show cu Obligo – Daca n-ai mai fost pana acum la un show de improvizatie, asta e oportunitatea perfecta sa incerci ceva nou. E o combinatie intre stand-up si teatru, cu replici inventate pe loc si foarte amuzant. Iar Obligo sunt, dupa parerea mea, cei mai buni in domeniu.

Mașina Timpului Recap ▲ 1-7 – pentru cei dornici sa afle cate ceva din istoria Bucurestiului, prezentarea de la Jacques’ Pot va pune una langa alta poze de atunci si de acum, facute din acelasi unghi, insotite de explicatii despre evolutia arhitecturala a capitalei. Si Jacques’ Pot e un pub ce merita vizitat, dar despre el va voi povesti intr-un articol viitor.

Ruffhouse (UK) / Fane / Low Freq / Brusten / Expirat / 26.01 – pentru cine incepe weekend-ul de azi, exista si varianta de club. My all time favorite club, Expirat, are cate un eveniment in fiecare joi. Joia asta:

Help Me Be A Rockstar || Concert Caritabil pentru Patrick-Philip – pentru iubitorii de muzica rock, care isi doresc sa faca si o fapta buna, in Quantic gasiti evenimentul perfect:

Concert Delia pe 26 ianuarie la Hard Rock Cafe – Delia, una dintre cele mai bune artiste din Romania, sustine in seara asta concert in Hard Rock – good food, good music, good vibes.

Tu ce planuri ai in seara asta?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.