La Negra – singurul restaurant cubanez din București

Ați încercat mâncarea cubaneză până acum? Dacă nu, e cazul să o faceți și am descoperit singurul restaurant cubanez din București – La Negra.

Situat aproape de Foișorul de foc, localul e super colorat și vesel și are o terasă mare ascunsă în spate, iar stafful, integral cubanez e prietenos și funny. În plus îți poți exersa spaniola cu ei. Ole!

Interior La Negra
Terasa La Negra

Am început cu Margarita, Daquiri și Jumex (suc tipic cubanez), apoi am continuat cu niște preparate tradiționale cubaneze.

Ca aperitiv am luat Tamales de Maiz – un fel de găluște din mălai umplute cu carne de porc și Yuca frita – o legumă ce seamănă foarte tare cu cartoful și care se servește cu sos chimichuri.

Aperitive La Negra

La felul principal am luat Ropa vieja – vită slow cooked într-un sos cu legume si platane prăjite și orez brun, Vaca frita – vită prajită cu ceapă, orez, fasole neagră și chipsuri din banane, și Pina Rellada – jumatate de ananas umplut cu fructe de mare.

Ropa Vieja & Vaca Frita
Pina Rellada

Totul a fost delicios, dar preferata mea e de departe Ropa vieja 🤤🤤🤤. Aș reveni cu siguranță să testez și alte preparate cubaneze.

Tu ai vrea să testezi un astfel de restaurant?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.