Hare Garden – noua grădină din Herăstrău

De curând, în locul lui Il Calcio Herăstrău, a apărut o nouă grădină – Hare Garden, care arăta atât de bine în poze că a trebuit să-i trec pragul. Norocul meu că m-au invitat la un brunch cu alți food bloggers la fel de pasionați de mâncare ca și mine.

Hare Garden este situată pe strada Mareșal Constantin Prezan, la nr. 1 și are un spațiu fain minimalist la interior și o mare terasă cu mult lemn la exterior, superbă acum toamna, înconjurată de copaci colorați, ambele cu barul propriu.

hare garden decor
Hare Garden

Am început așa cum se cuvine într-o duminică dimineață spre prânz, cu o cafea și o limonadă mare. Meniul este unul fusion în care se găsesc preparate pentru toate gusturile.

hare garden cafea si limonada
Cafe latte & Limo

Noi am început cu creveții în crustă de arahide, care au fost de departe preferații mei, rulourile de castraveți cu somon si avocado și salata cu zucchini si brânză de capră. Toate le găsiți în secțiunea de aperitive și sunt delicioase.

hare garden aperitive
Creveți în crustă de arahide, Rulouri de castraveți cu somon si avocado, Salată cu zucchini si brânză de capră

La felul principal eu am optat pentru caracatița cu piure de cartofi și OMG, în sfârșit am găsit o caracatiță bună și gătită bine în București (mulțumesc Hare), iar combinația cu piureul de cartofi dulci e demențială. A fost și cel mai comandat fel de mâncare de la masa noastră, ceea ce e întotdeauna semn că e un preparat bun.

hare garden caracatita cu piure de cartofi dulci
Vedeta mesei – Caracatița cu piure de cartofi dulci

Alții au mai încercat somonul teriaki cu alge, vita cu bulete de cartofi și un burger. Toate arătau delicios și am auzit doar laude de la toată masa, dar vă las și niște poze aici, drept dovadă.

hare garden feluri principale
Somon Teriaki, Vita cu cartofi, Breakfast Burger

După felul principal, ne-am tras sufletul și am încercat câteva cocktailuri, unii cu alcool, alții fără, pentru că erau cu mașina. Pot spune doar că Hare Signature cocktail arăta delicios, Negroni a fost foarte lăudat, și până și cocktailurile virgine au avut farmecul lor.

hare garden cocktails

Nu puteam pleca fără a încerca și o parte din deserturi. Pentru că ‘sharing is caring’ am luat câte unul din fiecare și le-am împărțit intre noi. Brownie-ul este ceva ce nu trebuie să ratați dacă ajungeți la Hare Garden. Pe locul 2 au fost bananele tempura, despre care ați putea crede că sunt prea dulci, dar sunt exact atât de dulci pe cât ar trebui. Cheesecake-ul în schimb nu m-a încântat atât de tare, probabil datorită sosului de lămâie. N-am fost niciodată mare fan al lămâii în prăjituri, dar poate vouă v-ar plăcea.

hare garden desert
Brownie, Cheesecake, Banane Tempura

Din punct de vedere al prețurilor, pot spune că mi s-au părut ușor piperate la băuturi, dar excelente la mâncare, mai ales având în vedere cât de bună e.

În concluzie a fost un brunch de duminică la care ne-am simțit atât de bine încât s-a prelungit până după amiază, iar eu cu siguranță vreau să repet experiența și să mai merg pe la Hare Garden.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.