Food Truck Festival

Food truck festival

Intotdeauna mi-au placut festivalurile de street food. Nu am ratat prea multe editii in ultimii ani, asa ca nu aveam cum sa ratez cea mai recenta editie de Food Truck Festival. In weekendul prelungit 25-28 mai, aproximativ 100 de food trucks s-au adunat la Romexpo, cu burgeri, pizza, mancare asiatica, clatite, waffles, inghetata, beri artizanale si cocktailuri delicioase. Si cum ii sta bine oricarui festival, atmosfera a fost intretinuta de concerte in fiecare seara, de fotocornere ingenios amenajate si de street artists la tot pasul.

Din pacate, n-am reusit sa ajung in fiecare zi, desi mi-am dorit, ci doar 2 zile, sambata si luni. Desi, trebuie sa recunosc ca de obicei merg mai mult pentru concerte, anul acesta am pus dieta “on hold” si am testat ceva street food. In grupul meu de prieteni au fost la mare cautare burgerii de la Burger Peter si sandwich-urile de la Arepas, urmate indeaproape de pizza de la Camionetta. Din punct de vedere al bauturilor, baietii s-au multumit cu bere, dar fetele au testat ginger rum-ul de la Gynergia, ginul cu hibiscus de la Alt Bar si nelipsita sangria de la La Finca Alioli.

Concertele au avut loc seara si atmosfera de festival a fost intretinuta de The Mono Jacks, Byron, Golan si multi altii, pentru ca festivalul sa fie incheiat de my personal favourite Suie Paparude.

Desi am facut multe poze, de data asta am incercat ceva nou. Am facut un montaj video, pentru a surprinde mai bine atmosfera festivalului si sper sa va prezint toate evenimentele de acum incolo in aceasta forma.

Hope you enjoy it!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.