Expirat – Sala compresoarelor

Expiratul, in ultimul an, a trecut de la a fi acel club underground la figurat si la propriu (majoritatea stim beciul de sub Energiea unde era inainte), la a fi unul din cele mai cool cluburi din Bucuresti. Redeschis in aceasta toamna in locul Halelor Carol, in fata Expiratului este aproape in fiecare weekend coada. Da, coada de oameni care asteapta sa intre, asa cum vezi in filme. Trebuie sa mentionez ca apreciez faptul ca nu se mai depaseste capacitatea maxima de persoane in cluburi. Acum am unde sa dansez in voie pe o suprafata mai mare de 30cmp.

Proiectiile 

Expiratul si-a pastrat muzica buna, dress code-ul lejer, fara pretentii, barmanii misto care fac cocktailuri bune si zambesc chiar daca abia au timp sa respire, dar acum e intr-o locatie mare, aerisita, in conformitate cu legislatia. Atmosfera este aceeasi, de party intre prieteni, dar este completata de un show de proiectii luminoase pe tavan si pe peretele din spatele scenei. In rest, oamenii sunt la fel de misto, open-minded, cunoscatori e muzica buna si lipsiti de prejudecati ca intotdeauna.

Barmanii zambareti (sursa Facebook)

Undeva in spatele clubului este amenajat si un loc pentru fumat cu incalzitoare si paturici la iesire (foarte bune acum cand e frig). Terasa, atat de frumoasa pe timpul verii (de care am vorbit aici) ramane deschisa si este incalzita, pentru cei care vor sa bea ceva cat asteapta la coada, si mai nou va servi mancare in weekend intre orele 22:00 si 5:00 – street food a la plancha.

Street food (sursa Facebook)

Street Food (sursa Facebook)

Este adevarat ca si preturile au crescut in noua locatie, dar as putea spune ca si publicul tinta s-a schimbat. Daca inainte erau studentii rockeri, on a budget, acum sunt hipsterii adulti cu joburi bune in care s-au transformat acei studenti :). O sticla de vin e undeva la 85 de lei. Un Mojito Cuban Style (my personal favourite) de 400 ml e 25 de lei, o bere, in functie de brand si preferinte e intre 10 si 20 de lei, iar un long drink normal de 250ml e undeva la 17-18 lei. Shoturile sunt 10 lei, intrarea este 15 lei si include acelasi vesnic shot al casei asemanator cu Jagerul, but not quite. :))

Cocktails & Shots (sursa Facebook)

Barul

Se mentine in continuare traditia de joi cu free entrance si king size drinks (thank God!) pentru rebelii care ies in mijlocul saptamanii. In rest, s-au inmultit evenimentele – band-uri, DJ-i, concerte de tot felul si nu pot decat sa ma bucur pentru ca i-am dus dorul Expiratului rau de tot in anul cat s-a reinventat.

Din scena cluburilor din Bucuresti este cu siguranta un must pentru iubitorii de muzica buna, nu foarte comerciala, si pentru cei care doresc sa fie inconjurati de oameni misto, liberi si fara prejudecati.

Have you been here?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Pingback: Unde sarbatorim prima zi de primavara - Out and about

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.