Weekend fun (recomandari 15-17 feb)

recomandari weekend 15-17 noiembrie

Stii ca se dezmorteste vremea atunci cand creste numarul evenimentelor din weekend. Asadar, ne asteapta un weekend plin de concerte si petreceri pentru toate gusturile.

Booha [at] Bucharest – Suntem departe de vara si mai e pana ne intalnim cu Booha la Electric Castle. Vestea buna este ca ei ne-au pregatit un beach party exotic in seara aceasta la Si-Lounge.

Booha at Bucharest

Friday evening with VRTW – Un nou party marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, de data aceasta la Gradina Eden. Hai sa ascultam muzica old school, pe vinyl si sa incepem weekendul bine.

vrtw la gradina eden

Art Fashion Fair #16Art Fashion Fair – targ de design si lifestyle, isi desfasoara cea de a 16-a editie pe 16 și 17 februarie 2019, in Casa Oromolu – spatiul Qreator by IQOS, cladire iconica din Piata Victoriei.
Recunoscut de catre participanti si vizitatori ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de design, high fashion si luxury brands din Romania, Art Fashion Fair promoveaza o cultura a inspiratiei, creativitatii si colaborarii, prezentand branduri autohtone unei comunitati de oameni deschisi catre original, cunoscatori si consumatori de design romanesc.

art fashion fair 16

Sample SALE | Opening Party – Sambata, 16 Februarie, intre orele 10AM – 8PM, IUTTA te invita la inaugurarea noului showroom, intr-o casa cu farmec interbelic – un spatiu identitar din centrul Bucurestiului care vine sa completeze povestea brandului.
Veti gasi reduceri de pana la 70% pentru o parte din cele mai indragite piese din colectiile anterioare, care au fost prezente in mod special la sedinte foto sau care au parasit atelierul cu mici imperfectiuni. Fiecare dor e special prin povestea lui si isi asteapta posesoarea.

iutta sample sale

Positive Festival – Winter Edition 2019 // 16-17 febr – Zilele de 16 & 17 februarie 2019 intra in istoria Berariei H odata cu Positive Festival – cel mai mare festival indoor de muzica INDIE / ALTERNATIVE / NEW WAVE – Made in Romania.

Concert Tom Odell la Arenele Romane pe 16 februarie – Tom Odell canta la Bucuresti pe 16 februarie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit). Biletele se vor gasi si in ziua concertului la intrare.

Tom Odell la Arenele Romane

Stefan Stiuca – Pe data de 16 februarie 2019, începând cu ora 20:00 ne vedem la 14thLANE cu Stefan Stiuca & Mob București.

Stefan Stiuca la 14thLane

Nuit Sociale ☆ Le Carnaval de VeniseNuit Sociale ne invita la o petrecere de insipratie venetiana, un bal mascat inspirat din Carnavalul d ela Venetia, sambata seara la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

All Day Brunch EGGsperience cu Gabriel Gorgan at J’ai Bistrot – Stiti vorba aia, cine se trezeste de dimineata… pregateste masa celor care iubesc somnul de dimineata si aleg, macar in weekend, sa nu se trezeasca pentru micul dejun.
Pentru voi J’ai Bistrot a pregatit o masa copioasa cu ochiuri aratoase, un rasfat culinar si dezmat vizual in toata regula. Bucate pentru trup, suflet si Instagram, inspirate din EGGsperienceul lui Gorgan Gabriel

all day brunch la j'ai bistrot
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.