De Dragobete – last minute plans

Azi avem inca un motiv sa sarbatorim iubirea. Weekendul debuteaza cu Ziua Indragostitilor autohtona – Dragobete, deci ia-ti jumatatea de mana si incercati unul din urmatoarele evenimente:

The date à la Maison! – The date se pregateste pentru o noua petrecere, cum numai ei stiu sa organizeze, dar pana la marele party de weekendul viitor, vinerea asta ne invita sa ne cunoastem la Maison des Crêpes. Au pregatit un meniu cu aroma de romante care incepe cu Crepe Lilou, urmata de Crepe Isabelle, asortate cu un pahar de vin sau cu apa enzimatica. Meniul include si o bratara la urmatorul party The Date, din 4 martie, totul la pretul de 129 lei / cuplu.

Oare el va fi Alesul? La cererea publicului si de Dragobete – Acuarela propune o experienta nonconformista: tarot, ghicit in ceai si cafea – cu Poliana, Zoe si Paul (psihologi by day, cititori in viitor, by night).

Dragobete at Lugo – Lugo Restaurant & Lounge propune indragostitilor un meniu delicios cu Antipasto sau Mix Bruschete, fel principal si desert la alegere, totul la doar 90 lei/pers.

Tribut Pink Floyd cu SPEAK FLOYD pe 24 februarie la Hard Rock ! – Pentru cei care prefera un concert rock, Vineri, 24 februarie, METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet si lumini cu SPEAK FLOYD, trupa romaneasca tribut Pink Floyd! Biletele au urmatoarele preturi:
– VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 40 de lei

Choose Music. Trainspotting Night cu Brugner la J’ai Bistrot – nu trebuie sa mergi in cuplu ca sa te distrezi pe muzica buna la J’ai Bistrot București. Vino la party si poti castiga si poti castiga invitatii la Trainspotting 2, ce apare de azi in cinema.

Despre Dragoste by Aldo Blaga – o campanie Uniţi, Dăruim! – Petrece Dragobetele in pur stil…caritabil, impreuna cu Aldo Blaga si The Temple – Social Pub, in cadrul unui spectacol complet, de muzica, stand-up comedy si magie…la propriu! Asta pentru ca programul artistic va fi asigurat, alaturi de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, de fostii concurenti la Vocea Romaniei, Liviu Teodorescu și Ilinca Bacilă, de magicianul si mentalistul Simion Stefan si de comendiantul Tiberiu Popovici. Totul este pentru sprijinirea Asociatiei Necuvinte, o organizatie non-guvernamentala infiintata cu scopul principal de a lupta impotriva discriminarii, abuzului si violentei domestice, astfel ca spectacolul se va desfasura sub sloganul ”Uniti, daruim!”. Donatie recomandata, minim 50 de lei.

Dragobete 2017 @abel’s wine bar – de ziua indragostitilor, Abel’s WINE BAR propune un meniu special: 3 pahare de vin (1 alb, 1 rose si 1 rosu), Bruschette si un platou mixt branza si mezeluri, o sticla Te Iubesc (Rosu sau Rose) cadou, atmosfera potrivita, muzica placuta pentru o noapte nemapoimenita. Pret 150 RON x 2 persoane.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.