Weekend fun cu evenimente online (24-26 aprilie)

recomandari weekend 24-26 aprilie

Toată lumea s-a mutat în online, iar în acest weekend avem chiar destul de multe evenimente la care putem participa de acasă:

Danny The Menace Live Streaming – Începem weekend-ul cu un live de pe rooftopul NOMAD Skybar powered by Carlsberg cu Danny The Menace la platane. Dacă nu-l prindeti vineri, mai e și sâmbătă o ocazie.

live Nomad Skybar weekend 24-26 aprilie

Goblin & TuborgSound #partydeliveryservice week-end /w Ivanna – Goblin și Tuborg Sound te invită Vineri și Sâmbătă noapte la un week-end online care ne va face warm-up-ul pentru un super party virtual supriză pe care îl vor organiza de 1 Mai – dar nu afară, ci #peplajadincasa.

live goblin constanta
weekend 24-26 aprilie

Cum esti pe Insta? – Trăim niște vremuri în care “Singurică, singurică?” spus la bar s-a transformat în “Singurică acăsică!” spus în casă. Unicul mod în care mai putem agăța și NOI liniștiți este online, așadar și prin urmare, Gaia BoutiqueClub dă party de agățare. Pe 25 aprilie agățăm din casă în casă, pentru că altfel izolarea nu ne lasă. Pe 25 aprilie conexiunea online e la fel de importantă ca cea energetică. NOI ne agățăm de la distanță! Dress code: Coquette a la maison.

Gaia Boutiques cum esti pe insta party
weekend 24-26 aprilie

Live Show în garaj:) 4 zile Petrecere ca in Vama! – 4 zile de Tuborg Party.. exact ca în Vamă de 1 mai! Live Show în.. garajul lui Dan Helciug

live in garajul lui dan helciug
weekend 24-26 aprilie

Cant Touch This (Disco Home) #4 – platforma Vstage.ro ne invită în acest weekend la un party aniversar de SF. Gheorghe  cu Dj Jiji.

vstage party can t touch this
weekend 24-26 aprilie

We Miss You Like Crazy – Party – celor de la VINO le este dor de noi așa că sâmbătă seara, de la 7 seara, haideți pe pagina lor unde DJ Teo intră live, cu muzică de dans și toane bune.

party live VINO cu dj Teo
weekend 24-26 aprilie

Atelier de înghețată online Casa cu Rost ne invită duminică la un atelier la care ne vor învăța cum să facem înghețată din fructe. Cost 50 de lei. La final veți primi suportul cu rețete și sfaturi.

atelier de inghetata casa cu rost
weekend 24-26 aprilie

Apollo111 Barul este live în fiecare weekend, cu DJi lor consacrați, începând cu ora 23:00 dacă vă e dor.

apollo111 live 
weekend 24-26 aprilie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.