Weekend fun (recomandari 9-10 martie)

evenimente weekend 24-26 iunie

De 8 martie, v-am anuntat evenimentele din timp pentru a lua o binemeritata pauza de ziua femeii, asa revin azi cu recomandarile de evenimente de peste weekend.

Afterlife Bucharest 2019 – Dupa un show colosal in 2017, Odiseea Afterlife revine anul acesta la Bucuresti pe 9 Martie cu o productie celestiala de sunete si lumini pentru a transforma Pavilionul B1 Romexpo intr-o noua calatorie pe taramul constiintei.

afterlife weekend 9-10 martie

Shopping day at La Maison de Confiance – Primavara asta iubim fustele! Plisate, colorate, imbulinate… ai de ales dintre toate! Vino sa descoperi ofertele lor sambata, 9 martie de la ora 11 la 19 la showroom-ul La Maison de Confiance.

sale la maison de confiance weekend 9-10 martie

Stefan Stiuca & Band – Stefan Stiuca revine pe 9 martie la 14thLANE! Te asteptam alaturi de noi sa petrecem o seara de neuitat! Conceptul restaurantului 14thLANE a plecat de la povestea primului tramvai electric aparut in Bucuresti.

stefan stiuca la 14thLane 9 martie

Targ Ozosep – editia 9-10 martie 2019 – Targul Ozosep revine in luna martie, cand timp de doua zile, pe 9 și 10, mici producatori din Harghita si imprejurimi va aduc cele mai bune si frumoase produse in gradina Verona de pe str. Pictor Arthur Verona 13-15 din Bucuresti.

targ ozosep 9-10 martie

„Ziua Necunostintei”, concert Alex Stefanescu – „Ziua Necunostintei” este un concert/one-man show cu actorul Alex Stefanescu si chitara lui acustica. El iti propune o calatorie muzicala pe strazile sufletului uman-urban, in ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop si multe altele, in incercarea de a gasi raspunsuri la intrebari profunde precum: “Voi reusi sa-mi implinesc visurile?”, “Ce este dragostea si de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce isi pozeaza oamenii mancarea?”

Alex stefanescu la unteatru 9 martie

Saturday evening with VRTW – un nou party VRTW are loc sambata la Energiea.

vrtw sambata 9 martie la energiea

Parada Placintelor in Herastrau – E momentul sa vestim primavara si sa anuntam cu surle si trambite ediția a 2-a a evenimentului care a atras peste 10.000 de oameni in vara lui 2018: PARADA PLACINTELOR IN HERASTRAU – 10 MARTIE – BERARIA H

parada placintelor 10 martie

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.