Weekend fun (recomandari 5-7 oct)

recomandari weekend 12-14 iulie
Urmeaza un weekend plin de evenimente culturale, concerte si petreceri ce sarbatoresc toamna:
Overnite – There’s a new party in town! Un nou concept de petreceri, Overnite debuteaza vineri la Gradina Floreasca.
Overnite

Bucharest Photofest.2018 – Avand o bogata experienta, Bucharest Photofest continua ca urmare a convingerii noastre ca un astfel de proiect trebuie si poate sa mijloceasca intalnirea atat de dorita si benefica dintre artisti din diferite zone ale fotografiei, precum si dintre acestia si pasionatii de frumos, in general. Editia din 2018 a festivalului este dedicata naturii, iar focusul va fi, binemeritat, pe Islanda – tara invitata special a editiei din acest an.

Bucharest photo fest

Noaptea Albă a Galeriilor 2018-White Night of the Art Galleries – O noua editie a Noptii Albe a Galeriilor invita publicul sa parcurga un traseu nocturne in compania artei contemporane! Vernisaje, performance-uri, spatii alternative, galerii de arta si ateliere de artist, toate impreuna genereaza an de an o noua harta a oraselor in care are loc acest eveniment. In Bucuresti traseul cultural va fii realizat prin participarea a peste 70 de galerii de arta, institutii culturale spatii alternative si ateliere de artist. Informații complete sunt disponibile pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro si pe aplicația de telefon NAG (disponibilă pentru Android și iOS).

Noaptea Alba a Galeriilor

Pink Light Concert cu Antonia şi Vunk – Sambata – 6 octombrie – AVON impreuna cu Antonia si trupa VUNK te invita la Beraria H sa te bucuri de un concert caritabil inedit. Fii alaturi de ei in luna dedicata luptei impotriva Cancerului de San si valoarea biletului tau va fi donata catre Asociatia MAME, pentru proiectul Planeta Roz care sprijina victimele cancerului de san.
Pink light concert cu Antonia si Vunk

F Factor – Mai mult decat un targ de fashion, o experienta alaturi de designer romani, F Factor revine cu o noua editie la Qreator by IQOS

F Factor

Gradina Modelier Closing Party – Prichindel & Soundopamine – MODELiER inchide gradina cu o petrecere de 2 zile. Sambata petrecem cu EverydayParadisePrichindel si soundopamine

Modelier closing party

Moonlight Breakfast – concert acustic | Love is in the Art – Moonlight Breakfast vin la #LoveisintheArt 2018! Nu rata concertul acustic de la Clubul Taranului de sambata, incepand cu ora 20:00 | Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Moonlight Breakfast concert acustic

Let’s keep doing BRUNCH #alamaison – Pentru ca vibe-ul de toamna deja se simte #alamaison, duminica, Maison des Crêpes, ne invita la un brunch special cu 3 meniuri de clatite diferiteȘ Paris, New York si Brussels. Vom fi intampinati cu prosecco si ne vom bucura din plin de atmosfera cu iz frantuzesc.

Must, Vin, Pastramă și Mici la J’ai Bistrot – In fiecare an, la inceput de octombrie, ne intristam ca a mai trecut o vara si ca vom inchide iarasi gradina.
in orice caz, trebuie sa lasam toamna sa isi intre in drepturi si sa recunoastem ca pana la urma nu este chiar atat de rea. Mai ales că vine incarcata de must, vin, pastrami si mici.  Asa incat, duminica, pe 7 octombrie, scoatem bucatarii in gradina si ii punem la treaba.
Deci nu sta in casa, ci haide la J’ai Bistrot București sa iti fericesti stomacul.

Must vin pastrama si mici la J'ai Bistrot

Gradina Modelier closing party – ospatul de duminica – A doua petrecere de inchidere a gradinii MODELiER are loc duminica cu pastrama, bulz si must. Hai la ospatul de duminica!

Closing party gradina Modelier ospatul de duminica

Hai sa descoperim 2018 – “Hai sa descoperim” este un festival care isi propune sa incurajeze curiozitatea publicului larg si, in special, a copiilor, prin descoperirea lumii care ne inconjoara! Va așteptam sa luați parte la o incursiune in lumea minunată a stiintelor, in care sa le aratam celor mici cum functioneaza lucrurile care fac parte din viata noastra.

Festivalul Hai sa descoperim

FITC – Festivalul International de Teatru pentru Copii – intre 6 si 13 octombrie 2018, Festivalul International de Teatru pentru Copii – FITC opreste timpul in loc pentru o suta, o mie, un milion de povesti dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu varsta cuprinsa intre cateva luni și 12 ani.

Festivalul International de teatru pentru copii

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.