Weekend fun (recomandări 24-26 mai)

recomandari weekend 14-16 august

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente în aer liber: târguri, festivaluri, concerte, picnicuri și yard sale-uri. What will you choose?

Târgul Cireșelor de Mai în Herăstrău – Anul acesta este anul cireșelor la preț de cireșe! În weekend-ul 24-26 mai, pe terasa Berăriei H are loc TÂRGUL CIREȘELOR DE MAI – festivalul care deschide sezonul celor mai râvnite fructe ale anului trecut în România.

Targul cireselor de mai
weekend 24-26 mai

Green Hours JAZZ Fest – 11Green Hours jazz&theatre-café ne invită să ne începem vara în una dintre cele mai boeme și artistice grădini ale Bucureștiului – Green Hours Avant-Garden -, celebrînd împreună cu ei diversitatea și bucuria muzicii jazz. Suntem așteptați la concerte în premieră și muzici nemaiauzite pe meleagurile noastre, albume cu autografe, o expoziție de afișe, vinuri și… la atmosfera inoubliabilă de joie de vivre care le înconjoară.
Ediția a 11-a a GHJFest are loc între 23 – 26 mai a.c. și va prezenta 8 concerte cu 25 de artiști prețioși din 11 țări, de la Răsăritul pînă la Apusul globului pămîntesc.

Daydreaming with Acid Pauli in Bucharest – În seara asta, în grădina Food Circus.

Daydreaming Experience
weekend 24-26 mai

Gramofone Live in Eden – Totul a început odată cu lansarea albumului nostru “Confessions from the Belly of the Beast” în 2017. Albumul, împreună cu cele mai recente single-uri (Mr. Government și Heart & Soul) ilustrează frământările omului modern și realitățile distopiei în care trăim. Hai să facem muzică de suflet și care să transmită un mesaj cu care rezonăm.
Semnat,
Gramofone

Vineri, 24 mai, de la ora 20:00 în Grădina Eden.

Gramofone live in gradina Eden
Weekend 24-26 mai

Subcarpați – Dă-i Foale pe 24 mai la Arenele Romane – Vă invităm pe 24 Mai la Arenele Romane (in aer liber), la ceea ce se anunță a fi cea mai mare producție “Subcarpați” de pană acum. Vom avea parte de un show cu totul special alături de trupă și invitații lor.

concert subcarpati la arenele romane 
weekend 24-26 mai

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania – Descoperă excelența vinurilor românești, dar și a celor internaționale, pe 25 și pe 26 mai, la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania!

Ro Wine International Wine festival
weekend 24-26 mai

Sun’s Day Fest – May 25 – Cel mai așteptat picnic al sezonului, Sun’s Day Fest are loc sâmbătă, 25 mai, în grădina Palatului Primăverii.

Sun's Day fest
weekend 24-26 mai

Festivalul Luminii – Bucureşti – Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții are loc sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 17:00 în Parcul Carol.

Festivalul luminii
weekend 24-26 mai

AstroFest 2019 by Știință & Tehnică – Dumitru Dorin Prunariu, Alexandru Mironov și echipa revistei Știință&Tehnică te invită la evenimentul ASTROFEST 2019. Roboți, realitate virtuală, lunete, știință distractivă, concursuri, expoziții tematice, aurore boreale și (evident) observații astronomice, sunt doar câteva dintre surprize.
INTRAREA ESTE LIBERA! Sâmbătă, 25 mai, începând cu orele 16, la ParkLake Shopping Center, în grădina dinspre parcul Titan.

Astro fest 2019
weekend 24-26 mai

Cursa de Rățuște “Rotaract” 2019 – Cea mai amuzantă cursă revine într-o ediție aniversară de 5 ani!
Cluburile Rotaract din București te așteaptă și anul acesta să îți susții rățuștele care se vor întrece pe Dâmbovița în data de 25 mai 2019.
Scopul lor este să ne ajute să protezăm copiii hipoacuzici, de aceea se pregătesc intens pentru a fi în cea mai bună formă în ziua cursei.

Cursa de ratuste Rotaract
weekend 24-26 mai

Romanian Design Week 2019 – Cea de-a șaptea ediție Romanian Design Week are loc între 17 și 26 mai și aduce în prim plan comunitățile creative ale orașului.

Romanian Design Week 2019 va include, ca și în anii precedenți, expoziția centrală care prezintă 200 dintre cele mai bune lucrări de design și arhitectură ale anului anterior. Arhitectura expoziției centrale va fi semnată și anul acesta de Attila KIM Architects.

Romanian Design week
weekend 24-26 mai

Romanian Design Yard Sale – Romanian Design Yard Sale is back!
Pentru că v-a plăcut evenimentul de anul trecut, iată că petrecerea de cartier (creativ!) strikes again. Vor fi 2 zile (de weekend!) pe care le petrecem în grădina magazinului Dizainăr împreună cu oameni creativi și obiectele voastre preferate la prețuri mega-speciale.

Romanian Design Yard Sale
weekend 24-26 mai

Bazar de Cotroceni – Pentru al doilea an, în cadrul evenimentului Bazar de Cotroceni, locuitorii cartierului și micile afaceri din zonă își deschid curțile, atelierele, terasele și inimile și vă așteaptă la promenadă.

Bazar de Cotroceni
weekend 24-26 mai

Creative Quarter Design Festival – Primul mare festival al Cartierului Creativ, va avea loc în perioada 18-26 mai. În perioada de desfășurare a festivalului, entitățile din Cartierul Creativ propun peste 60 de evenimente speciale, de la expoziții, workshop-uri și talk-uri la tururi ghidate, performance-uri live, petreceri, treasure hunt, movie night și chiar un design market, care vor trasa programul și harta primului festival care sărbătorește efervescența creativă contemporană.

Creative Quarter Design festival
weekend 24-26 mai

Le Petit Festival de Bucarest 2019Le Petit Festival de Bucarest, cel mai chic & classy festival boutique, reuşeşte să adune la un loc, în fiecare an, cei mai frumoşi şi veseli participanţi, care adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni, sau de a-și face noi cunoștințe. Le Petit Festival de Bucarest este un festival concentrat într-o singură noapte, organizat de fiecare dată în aer liber, într-o locaţie nouă şi inedită, care ne activează pofta de distracţie, dar ne oferă şi intimitatea necesară de-a ne simţi noi înşine şi de a relaţiona cu cei din jur, într-un eveniment original şi cosmopolit de social networking în pași de dans .

Cea de-a patra editie a festivalului aduce vara un pic mai devreme şi va avea loc pe 25 mai 2019 între orele 22:00-06:00 la Pescariu Aqua.

Le Petit festival de bucarest 2019
weekend 24-26 mai

Contează Votează 2019 / Expirat / 26.05 – Ce faci duminică, pe 26 mai? Dacă mergi ziua la urne, seara o să petreci în nocturne. Contează-Votează ajunge la a treia ediție, ocazie cu care te așteaptă la Expirat:
Dimitri’s Bats
D-L Goe
Partizan
The Sonic Taste (acustic)

Conteaza, voteaza, la expirat
weekend 24-26 mai

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.