Weekend fun ( recomandari 22-23 oct)

evenimente weekend 25-27 nov

În penultimul weekend de octombrie orașul este plin de târguri de toamnă și evenimente faine. Tu ce planuri ai?

Târg de toamnă pe Mătăsari – După o vară plină de soare, care ne-a încărcat inimile și albumul cu amintiri, o vară în care am lucrat la proiectele noastre, și le-am dat viață, le-am nutrit, ca pe o grădină plină de bunătăți, acum vine momentul recoltei.
Momentul în care să stăm la un pahar de vin, să povestim, să ne adunăm cu toții și să ne bucurăm de munca noastră de toată vara.
Și cum altfel să facem acest lucru decât printr-un târg de toamnă, liniștit și vesel, așa cum v-am obișnuit, pe strada Mătăsari, un eveniment plin de zâmbete și culoare?

weekend 22-23 oct matasari

Crafters Fall Market – Weekend-ul acesta, pe 22 și 23 octombrie, între 12-20, sărbătorim toamnă cu bunătăți artizanale: plăcinte tradiționale de dovleac, must dulce și proaspăt, cafea de specialitate și dulcețuri craft. La Smokăreală, fiecare comandă primește un pahar de must din partea casei.

weekend 22-23 oct crafters fall market

Lavanda #pumpkin Fest – Lavanda #pumpkin Fest va avea loc la Cărturești, pe terasă – Cafe Verona (str. Arthur Verona nr. 13-15). Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda #pumpkin Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara 🌸 la ediția cu numărul 13 care te va încânta cu lanul mov urban, fotogenic și îmbietor. Lan urban pe care îl vei regăsi prin produsele din lavandă aduse de producători, dar și prin colțurile foto pregătite special pentru această ediție!

weekend 22-23 oct lavanda fest

Grătar în grădină: pastramă, Pleșcoi, vin la pahar și DJ Antenna –  Un grătar clasic Modelier de sezon. Adică pastramă și bulz, la care adăugăm, la cererea și iubirea publicului, și hot dog de Buzău pe care l-am avut la Modelier:Parc, adică bagheta aia pufoasă cu cârnați de Pleșcoi. Toate asociate cu vinuri de la cramele Oprișor, Tarla, Dagon Clan, Domeniul Bogdan, Alira, Serve, Rasova, Sarica Niculițel, Avincis, Domeniile Franco Romane, Castel Firmian. Duminică, începând cu ora 10 la MODELiER.

weekend 22-23 oct gratar la modelier

Une Histoire d’Amour – Cuibul ArtiștilorCuibul Artiștilor oferă o experieță unică și irepetabilă, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă. În această toamnă a revenit cu un nou spectacol ce poate fi vizionat în perioada 18-29 octombrie. “Une Histoire d’amour” este o experiență imersivă la intersecția teatrului, dansului și cinematografiei, prin care pătrunzi în intimitatea unei relații de cuplu, poate chiar a ta. Un carusel de emoții, senzații, imagini și sunete ce te va purta timp de o oră prin amintiri, prezent și prin speranța viitorului.

weekend 22-23 oct cuibul artistilor

hip hop takeovers #47 w/ RUKY DEEJAY b2b DJ UNDOO – E timpul pentru ceva inedit! hip hop takeovers #47 te surprinde cu o locatie industriala, pe linia lui 14, unde nucleul muzical va fi oferit de un duo cu adevarat special: Ruky Deejay & Dj Undoo, b2b la platane. Calatoria incepe printr-un groovy jazz live act direct din originile genre-ului nostru preferat, pe 22 octombrie, de la ora 21:00. Let there be fun & hip-hop!

weekend 22-23 oct hip hop takeovers

Serbările Toamnei în Piața Obor – Muzică, petrecere, mâncare tradițională românească și voie bună. Serbările Toamnei se întorc în Piața Obor!

weekend 22-23 oct obor
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.