Weekend fun (recomandari 21-23 sept)

evenimente de weekend 1-3 iulie

A venit toamna si au inceput evenimentele tomnatice, din fericire, inca in aer liber. Ne asteapta un weekend cu targuri, concerte si festivaluri pentru orice varsta.

Art Factory 2018  – Art Factory, proiectul de galerie itineranta si festivalul de arta contemporana ce are ca scop aducerea in conștiinta sociala a situatiei cladirilor industriale dezafectate prin propunerea unor proiecte curatoriale de conversie culturala temporara, a ajuns la a patra editie!
Vino sa cunoști artiști fresh, sa asculti muzica noua si sa te relaxezi la inceput de toamna. Vei descoperi totul la Poarta 1, intre zidurile
Uzinelor Faur din Bucuresti. Intrare libera!

Art factory 2018

About Us. Vama, RATB & Irina Rimes. – Vino la Arenele Romane, pe 21 septembrie sa-i vezi pe Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes cu cele mai tari momente ale lor.
Vino sa participi la trei concerte pentru minti deschise, pentru oameni care cred ca fiecare tanar si personalitate, fiecare caracter conteaza si trebuie respectat.

Concert Vama, Irina Rimes, RATB

TechFest Bucharest 2018 –  TechFest, cel mai complex tech festival, construit de comunitatea IT pentru publicul larg, are loc intre 20-24 septembrie in Bucuresti in mai multe locatii. Intra pe link pentru a vedea toate evenimentele conexe.

Tech fest 2018

Noaptea Alba a Filmului Romanesc 2018 | J’ai Bistrot – Noaptea Alba a Filmului Romanesc cuprinde Bucurestiul pe 21 septembrie si aduce pe marile ecrane din numeroase locații ale orasului cele mai bune filme ale ultimului an, dar si producții care au făcut istorie in cinematografie. 
Cea de-a 9-a editie a iubitului eveniment ajunge si in J’ai Bistrot București vineri seara, unde aduce 3 dintre cele mai bune documentare din ultimul an.

Noaptea alba a filmului romanesc la J'ai bistrot

Fado Nights in Bucharest | September Edition – Pe 19, 20 si 21 Septembrie, revine in Romania fadista Cláudia Madeira iar alaturi de ea, fratii chitaristi Sandro Costa (Guitarra Portuguesa) si Miguel Costa (Viola de Fado).

Fado nights la Dancing Lobster

IMapp Bucharest 2018 – In luna septembrie, un maraton cultural de exceptie va marca doua evenimente importante din istorie: aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului, precum si implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fiind un prilej de sarbatoare, atat pentru bucuresteni, cat si pentru turistii din tara si din strainatate. Astfel, in perioada 21 – 23 septembrie 2018, Primaria Capitalei, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza în Piata Constitutiei un program cultural grandios:
Cea de-a V-a ediție iMapp Bucharest si concert HURTS.

iMapp Bucuresti 2018

Sarbatoarea Mustului 2018 – Mustesti de nerabdare pentru cea mai tare sarbatoare? 😉 In weekend-ul 22 – 23 septembrie, vino pe terasa Berariei H la Sarbatoarea Mustului (editia a 4-a) si bucura-te de must cu bun gust, stors din cei mai buni struguri, chiar in fata ta. ? It’s a MUST!

Sarbatoarea Mustului 2018

Bounty Fair #37 shopping creativ de toamna – Bounty Fair revine cu forte proaspete si pline de energie in aceeasi gradina atinsa de primele semne ale toamnei prospere si magic de colorate.

Bounty Fair editie de toamna

3Sound. SonoMania – un concert de basm – Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sambata, 22 septembrie 2018, ora 19.00, la Palatul Sutu, la concertul DE BASM, susținut de SONOMANIA.

Sonomania concert de basm

Dog Day Afternoon – O experienta pentru posesorii de caini si animalutele lor. Adu-ti cainele la un concert, intr-o dupa-amiaza de duminica, la finalul lunii septembrie. Intrare libera, pe baza de inscriere.

Dog Day Afternoon

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.