Weekend fun (recomandari 21-23 iulie)

Weekend fun recomandari 01-03 martie

Daca nu esti la Electric Castle 2018 si nici nu pleci la mare, ca mine, Bucurestiul ti-a rezervat cateva evenimente faine.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018 – Peste 400 de artiști internaționali vin între 13 iulie și 5 august la București pentru a zecea ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB. Cu un program mai eclectic și mai dinamic ca niciodată, ediția aniversară a festivalului celebrează în 2018 zece ani de existență, dar și Centenarul Marii Uniri cu cea mai mare selecție de producții românești de până acum. Intitulată „O poveste românească în Anul Centenarului”, ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București se numără astfel printre cele mai de amploare evenimente din anul Centenarului cu patru weekenduri ce cuprind peste 40 de spectacole din 12 țări participante și zeci de reprezentații în zone cheie din București.

Programul: http://fitsb.ro/program/ I INTRAREA LIBERAB-fit in the street

Neverending – International ImpROv Festival – Festivalul de improvizatie Neverending Improv Festival are loc la Bucuresti in perioada 18-22 iulie.

neverending improv festival

IRIS – Noapte Nebuna | Hop Garden – Vineri, 20 iulie, incepand cu ora 20.00, trupa IRIS va umple cu energie si voie buna terasa exterioara a celei mai fresh locatii din Bucuresti! Atmosfera linistita si racoroasa de pe malul raului Dambovita va fi zguduita de un setlist complet ce include atat piesele legendare ale trupei, cat si cele mai noi single-uri lansate de IRIS.

iris la hop garden

Opening Rossini Secret Garden | Live Sax Show 20 Iulie 2018 – Evenimentul de deschidere are loc vineri, 20 iulie 2018, incepand cu ora 20:00. O noua locatie in inima parcului Tineretului si-a deschis portile incepand din luna Iunie, vino sa descoperi o oaza de liniste, cu preparate delicioase si atmosfera vibranta pe Calea Piscului nr 10.

deschidere rossini

Gradina cu calatorii by Grăaina cu Artisti – Pentru cei intre vacante sau care nu pot calatori pe meleagurile pe care le viseaza, Gradina cu calatori aduce putin exotic, putin misterios si putin de departe.
Henna ca în India, crafts ca în Coreea și Ebru ca în Turcia, târg cu meșteri unul și unul și multe activități faine pentru cei mari și mici.

gradina cu calatori la merlock

Caribbean Food & Rum Festival | Herastrau Park – Intre 19-22 Iulie, vino pe terasa Berăriei H la Caribbean Food & Rum Festival – primul festival de tip Caribbean din Romania. In cele 4 zile de eveniment te asteapta cele mai delicioase preparate exotice, muuult Rum, Caribbean Music, live show-uri cu EL Negro, Heavy Rotation si alte suprize.

Carribean food and rum fest

Deep in the Backyard w/ Lee Burridge & Lost Desert – Pe 21 iulie, Deep in the Grass se tranforma în Deep in the Backyard. De după-amiază, până a doua zi dimineață, vibe-urile deep vor fi întreținute într-un background de poveste, la Food Circus.

deep in the backyard

New Band in Town: Alex and the Fat Penguins – Pe 21 iulie,  Gradina cu Filme ne asteapta la un concert din seria New Band in Town, care ii prezintă pe Alex & The Fat Penguins, o trupa de rock alternativ care s-a facut remarcata in zona indie pentru versurile inteligente, dar si pentru umorul si versatilitatea videoclipurilor.

alex & the fat penguins

Recreatia in Parc – 22 iulie @RoabadeCultura  – Primaria Capitalei, prin creart, organizeaza o serie de evenimente de relaxare si divertisment in sezonul estival, in Parcul Regele Mihai I (Herastrau), zona Roaba de Cultura!

recreatia in parc

Judas Priest – Firepower, 22 iulie, Romexpo – Bucuresti – Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli si aceeasi muzica heavy metal care ne incanta inca din anii 70, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD!

Judas-Priest-

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.