Weekend fun (recomandari 2-4 aug)

evenimente weekend 24-26 iunie

Știu că toată lumea e la UNTOLD Festival 2019 în acest weekend, dar pentru cei care au ales să rămână în București am mai jos câteva recomandări de weekend, cel puțin drăguțe:

Festivalul Strada Armeneasca – editia 6 – Cea de-a șasea ediție a Festivalului Strada Armenească are loc anul acesta între 2 și 4 august și aduce în inima Cartierului Armenesc din București o serie de evenimente pentru întreaga familie. Expoziții și workshopuri, meșteșugari, tururi ghidate, delicii culinare, dansuri tradiționale și concerte de neuitat, toate vă așteaptă în cele trei zile de festival pe strada Armenească. Intrarea este liberă.

Festivalul strada armeneasca 
weekend 2-4 august

Concert Lucia – Pe 2 august, de la ora 20:30, pe scena Grădinii cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, va concerta Lucia!

concert Lucia
weekend 2-4 august

OPEN’s Angels: Adriana Grande & Oana Maria – O seară care începe de la toropeala orei 17:00 și se duce în noapte de-a lungul unui playlist cu desfrânare și dans născut din colaborarea Adrianei Grande cu Oana Maria, două femei făcute din girlpower și flirt. La OPEN Monteoru.

open's angels la Open monteoru
weekend 2-4 august

Girls’ night out la Beef RoomSip&Sway by Beef Room ne invita la o seara cu fetele cu un shot de gin din partea casei si muzica de DJ Gabi.

Gin Friday by beef room
weekend 2-4 august

HAOS in Padure v6.0 –  Haos Events ne duce de data asta pe malul lacului, la Cernica, sa dansam in padure si sa scapam de haosul urban.

haos in padure v6.0
weekend 2-4 august

Tequila Weekend – 1+1 din partea casei la Margarita si tequila – Seria petrecerilor estivale continuă cu arome și acorduri mexicane la Tequila Weekend! Pe 3 și 4 august Hard Rock Cafe Bucharest te așteaptă cu un meniu special și cu oferta “1+1 din partea casei” la shoturile de tequila Jose Cuervo și la toate cocktailurile Margarita.
Muzica mexicană nu va lipsi din playlist, iar sâmbătă seară ne vom distra alături de trupa Friends.

Tequila weekend la Hard Rock Cafe
weekend 2-4 august

FESTIVALUL IUTE 2019 – Vara poate fi mai HOT și mai plăcută în același timp, dar pentru asta ai nevoie de ingredientele potrivite. La Festivalul Iute, îți prezentăm mixul perfect între HOT & FRESH: mâncare condimentată, bere rece, concerte în aer liber și decor superb de Herăstrău.

festivalul iute
weekend 2-4 august

Late BreakfastBarrio ne asteapta dupa un weekend de party la un mic dejun delicios, oricand intre 10:00 si 14:00.

Late breakfast la Barrio
weekend 2-4 august

Generația Woodstock | Film @Amfiteatru TNB – Documentarul #GenerațiaWoodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation), proaspăt lansat la Tribeca Film Festival din New York reia povestea celor 3 zile care aveau să schimbe modul în care o întreagă generație avea să abordeze muzica, artele, dar și politica și drepturile sociale. Film prezentat în parteneriat cu TIFF Unlimited.

film generatia woodstock la TNB
weekend 2-4 august

Bonus, dacă totuși vreți sa dați o fugă la mare, vă recomand:

Răsărim împreună și în Năvodari – Există acum și Amphora Navodari care ne invită sa petrecem ca de obicei, de ziua până…ziua.

Începem de vineri, după răsărit bem rom, așa cum se cuvine, sâmbătă pe zi ne chill’uim, iar noaptea o facem și mai lată.

Amphora navodari
weekend 2-4 august

★ SNOB DUCK #4 ★ Cochilia – Hai să mâncăm, să dansăm și să ne relaxăm la cea mai nouă și boemă plajă de pe litoral, Cochilia .

snob duck la cochilia
weekend 2-4 august
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.