Weekend fun (recomandări 11-13 oct)

recomandari weekend 7-9 februarie

Dacă nu ți-ai făcut încă planul de weekend, vin ca în fiecare vineri în ajutorul tău cu cele mai faine recomandări de evenimente:

Lasă-mă, papa, la party II 11.10.2019 – “Lasă-mă, papa, la partyII! “este un eveniment pop-up la inițiativa brand-ului de petreceri The date. Vineri 11.10.2019 începând cu ora 22:00 începe petrecerea. Muzica din eveniment va conține melodii recognoscibile și hituri actuale, mixate pentru a dansa toata noaptea. Dress code: Anii 2000

Lasa-ma papa la party! the date
weekend 11-13 octombrie

SNOB DUCK #5 – Prima petrecere de toamnă și a 5a ediție SNOB DUCK are loc vineri seara în cea mai nouă locație din Baneasa Shopping City, melt_restaurants , unde conceptele de fancy și good vibes se împletesc pentru o atmosferă perfectă de party.

Snob Duck 5
weekend 11-13 octombrie

MUSTparty!Restaurant Casa Doina dă gust de must, pastramă, proțap și barbeque, savori de bucate alese și miros de gogoși fierbinți serilor de toamnă! 5 zile de Festival cu muzică, voie bună, râsete și distracție, pahare și povești!
Începând cu 7 octombrie, grădina Restaurant Casa Doina se transformă într-o feerie autumnală care celebrează încheierea unui sezon extraordinar de ospățuri, petreceri și evenimente memorabile și întâmpinarea noului sezon!

must party la restaurant casa doina
weekend 11-13 octombrie

Dichisar de Toamnă – 12 și 13 Octombrie, 2 zile în care ne întâlnim la a 18-a ediție de Dichisar, creator de oportunități pentru industriile creative, cel mai mare târg de handmade și design din București.

Dichisar de toamnă
weekend 11-13 octombrie

Un Festival de Toamnă în Herăstrău – Toamna a venit în Orașul Cu Chef De Viață cu bunătățiile din recolta de anul acesta. ?
Beraria H Te așteaptă pe 12 și 13 octombrie la ?? ???????? ?? ??????̆ – festinul culinar tradițional creat în spirit pur românesc.
Ți-au pregătit multe surprize: jumătate de tonă Fasole cu Ciolan pregătită live într-un CEAUN GIGANT, dulceață făcută de ei & multe altele.
Și pentru că o vorbă românescă spune ”Mâncare e fudulie, băutura e temelie” au pus la fiert țuica și vinul.

Victoria’s Secret Grand Opening în Băneasa Shopping City – Pe 12 octombrie 2019, Victoria’s Secret vine în România, în Băneasa Shopping City!
Vino să descoperi noul magazin și cea mai senzuală lenjerie.
Dantelă delicată, satin mătăsos și piese unice, sexy. Le vei adora, așa că nu rata marea deschidere și fii prima care descoperă colecția de toamnă!
Bonus: primii 1000 de clienți care cumpără produse Victoria’s Secret în valoare de 100 ron vor primi un gift bag gratuit.

Marea deschidere Victoria's secret
weekend 11-13 octombrie

Love Yard Sale – Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag se va desfășura, dacă vremea ține cu noi, tot în frumoasa curte de la Copper’s Pub, din strada HRISTO BOTEV 25.

Love Yard Sale
weekend 11-13 octombrie

Whisky tasting – all inMODELiER bagă la înaintare băuturile pentru sezonul rece și nu o face oricum, ci cu o degustare de whisky care să vă încălzească sufletul și să vă fure ochii ca Peaky Blinders.
La acest whisky tasting vor aduce pe tavă de aur cam toate tipurile de whisky, după cum urmează:
? Gentlemen Jack (Tennessee)
? Woodford Reserve (Bourbon)
? Slane (Irish)
? BenRiach (Single Malt)

Whiskey Tasting la Modelier
weekend 11-13 octombrie

Short Film Marathon – Bucharest ShortCut Cinefest îți aduce cea de-a 31-a ediție sâmbătă, 12 octombrie, ora 21:00, la unteatru. Din laboratorul cu filme se desprinde și luna aceasta o nouă selecție cu semnătura #bscfest.
Îți aducem mai aproape poveștile pe care nici nu știai că le tot cauți. Scurtmetraje din 10 țări, însoțite de un întreg mix de emoții.

Maraton de filme scurte la unteatru
Weekend 11-13 octombrie

Appétit Social ☆ Troisième Anniversaire – Sâmbătă, 12 octombrie 2019, sărbătorim 3 ani de Appétit Social la Benihana și Avalon Restaurant din Hotel Sheraton. Troisième Anniversaire marchează 3 ani de experiențe gourmet, în cele mai cool restaurante din București și care, odată cu redeschiderea sezonului, anunță multe evenimente “mouth-watering”. Socialii propun pentru cea de-a treia aniversare un look stylish, un dress code cu “a touch of red”, așa că pune-ți cel mai cool item de culoare roșie și let’s party!

Appetit Sociale - Troisieme anniversaire
weekend 11-13 octombrie

Must, Pastramă și Mici la J’ai Bistrot – În fiecare an, la început de octombrie, ne întristăm că a mai trecut o vară și că vom închide iarăși grădina.
În orice caz, trebui să lăsăm toamna să își între în drepturi și să recunoaștem că pană la urmă nu este chiar atât de rea. Mai ales că vine încărcată de must, pastramă și mici.
Așa încât, duminică, pe 13 octombrie, scoatem bucătarii în grădină și îi punem la treabă.
Deci nu sta în casă, ci haide la J’ai Bistrot București să îți fericești stomacul.

Must, Pastramă și Mici la J'ai Bistrot
weekend 11-13 octombrie

9 Piese Remixate – Concert Alex Stefanescu – 9 piese de teatru faimoase, repovestite, cântate și parodiate pe muzică de actorul Alex Stefanescu , în duet cu chitara lui, la unteatru. Intră în lumea marilor creații dramatice cum ar fi “Romeo și Julieta”, “Hamlet”, “O scrisoare pierdută” și altele, într-un fel neașteptat și original. Cine le-a citit, le redescoperă într-o lumină surprinzatoare, iar cine nu, cu siguranță va prinde pofta de a merge la bibliotecă sau măcar să caute filmul pe IMDB.
E ca un ghid teatral atât pentru inițiați, cât și pentru profani, pe o paletă muzicală largă, colorat de râsete și energie bună de luat la pachet.

9 Piese Remixate - Concert Alex Stefanescu
weekend 11-13 octombrie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.