Weekend fun (evenimente 6-8 nov)

evenimente weekend 30 sept - 2 oct

Ultimul weekend înainte de noile restricții vine cu câteva evenimente simpatice pentru cei ce au curajul să iasă la distracție. Nu uita să te distrezi responsabil respectând normele de siguranță.

Art Machine @Carturesti Carusel #6 Malbec – Proiectul Art Machine încurajează consumul de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces.  În intervalul 29 Octombrie – 16 Noiembrie colecția prezentată la Cărturești Carusel este a artistei Malbec și se numește “Pulp of youth”. 100 de desene unice, fiecare având dimensiunea de 8,5 x 5,5 cm.

evenimente weekend 6-8 nov
art machine la carusel

Admiră cele mai iubite mașini retro românești la Mega Mall -Inconfundabilele automobile românești care au scris istorie pot fi admirate, în perioada 6-22 noiembrie, la Mega Mall, în cadrul expoziției 𝐌𝐀𝐒̦𝐈𝐍𝐈 𝐃𝐄 𝐀𝐋𝐓𝐀̆𝐃𝐀𝐓𝐀̆.La nivelul 0 și 1, vei descoperi șase modele autentice Dacia, trei mașini ARO, un Oltcit și o motocicletă Carpați – din colecțiile unor pasionați de mașini vintage.
Expoziția poate fi admirată gratuit, zilnic între 10:00 și 22:00, în perioada 6 – 22 noiembrie.

evenimente weekend 6-8 nov 
masini de alta data la mega mall

Degustare Crama Jelna – Crama Jelna este câștigătoarea a două medalii de aur și alte șase de argint, o adevarată recoltă culeasă la Cool Climate Wine Awards. Vineri, Victoriei 101 ne invită la o degustare de vinuri proaspete, puternice, rafinate si aromate.

degustare crama jelna

Autumn Dirty Disco / Eugen Rădescu – O după-masă de sâmbătă (însorită) pe terasă la Apollo111 Barul & Terasa. Fierbem vin, coacem castane și Eugen Rădescu va fi responsabil de muzică, ca în vremurile de glorie. Accesul se face DOAR pe bază de rezervare prin mesaj privat aici pe pagina de Facebook.Păstrăm distanța între mese și purtăm mască.

evenimente weekend 6-8 nov
autumn dirty disco

Raclette și Vin fiert pe terasa M60 – Pentru că temperaturile sunt în scădere, pentru că este toamnă târziu, pentru că sezonul rece se apropie și pentru că toate acestea se traduc cel mai bine prin: raclette și vin fiert, ne revedem cu prietenii de la Amis de la Fête Truck pe terasa M60, în fiecare vineri și sâmbătă, între 19:00 – 22:00, cu brânză raclette direct topită de pe roata și vinuri alese: alb, rosé, roșu și vin fiert.

evenimente weekend 6-8 nov
raclette si vin fiert pe terasa M60

Love Yard Sale aniversar – În luna noiembrie a acestui an Love Yard Sale împlinește 6 ani. Pentru că își doresc atât de mult să sărbătorim împreună cu voi, vom organiza această ediție sâmbătă, pe 7 noiembrie, în aer liber, la Bistroteca FlipFlop, din Bd. Dacia 139.

evenimente weekend 6-8 nov 
love yard sale aniversar

Mulled Wine BrunchMiss Alé – Central Culture ne invită în acest weekend la brunch cu vin fiert pe terasă.

evenimente weekend 6-8 nov
brunch cu vin fiert la Miss Ale

Archangels #intheGarden w/ Dj Nicolescu – Sâmbăta asta dacă vrei să ieși puțin la aer, să ne vedem la ochi și să servești ceva bun, Gradina Urbana te așteaptă pe terasă, firește! Nostalgia verii va fi asigurată de muzica lui Dj. Nicolescu!

evenimente weekend 6-8 nov
Archangels in gradina urbana

Stradavarius // Gradina Monteoru – Duminică, 8 Noiembrie , Groovin’Society ți-i aduce pe baieții de la Stradavarius la Grădina Monteoru! Sisu, alături de colegii lui, urcă pe scenă și dau tot ce au ca de fiecare dată la microfon.

evenimente weekend 6-8 nov
Stradivarius la gradina Monteoru


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.