Weekend fun (evenimente 4-6 iunie)

weekend evenimente 24-26 martie

Primul weekend de vară vine cu multe evenimente în aer liber – concerte, târguri, food trucks și mini festivaluri, dar și deschiderea Romanian Design Week 2021!

Romanian Design Week 2021 #TOGETHER – A noua ediție a celui mai amplu festival de design din România, Romanian Design Week, își deschide porțile în perioada 4-13 iunie 2021, la București. Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială, va fi gazda centrală a #RDW2021 pentru al doilea an consecutiv și va reuni câteva dintre expozițiile festivalului.Sub tema #TOGETHER, festivalul #RDW2021 va reuni în programul său online și offline organizații, designeri, inițiative, evenimente care împreună propun un focus pe importanța, succesul și contribuția pe care industriile creative le au în societate. Programul festivalului Romanian Design Week 2021 #TOGETHER aici.

weekend evenimente 4-6 iunie
romanian design week

Hip Hop Street Market IV – Hip Hop Street Market a ajuns la cea de-a patra ediție! Dox și Brugner sunt responsabili cu muzica aproape toată ziua iar pe seară avem Album Listening Party oferit de baieții noștri de la Brigada Muzicală Contemporană sau pe scurt BMC. Pe 4 Iunie în Grădina Monteoru!

weekend evenimente 4-6 iunie
hip hop street market la Monteoru

Concert byron @GrădinacuFilme – Se (Re)deschide Grădina cu Filme – Cinema & More cu un concert byron, pe 4 iunie, de la ora 20:00! Trupa byron cântă rock cu influențe diverse, a fost înființată în 2006 și are în portofoliu 6 albume de studio și trei DVD-uri live.

weekend evenimente 4-6 iunie
concert byron la gradina cu filme

Târg de viniluri Paradis Paradis – O ediție de colecție a Târgului de Viniluri Paradis Paradis pe 5-6 iunie @ Kranut (Calea Moșilor 91).Cu această ocazie Fonoteca Paradis face echipă cu Misbits, MadPiano, Țaca Placa și JB pentru a vă pune la dispoziție cele mai hot albume ale momentului.
De la hip hop, disco, rock & jazz, dub, reggae sau funk, până la techno, house și electro, vom avea chiar de toate.

weekend evenimente 4-6 iunie
targ de viniluri paradis paradis

Pop-Up Roditor :: Băcănia Mobilă la Expirat Halele Carol – Roditor Pop-Up, băcănia itinerantă a micilor antreprenori cu visuri mari vine pe terasa prietenilor de la Expirat Halele Carol. ( 5-6 iunie & 26-27 iunie). Selecția se schimbă puțin în fiecare săptămână, veți putea cumpăra legume bio, căpșune, sparanghel proaspăt, brânzeturi maturate de la Cluj, pâine cu maia, sosuri delicioase, miere în diferite combinații, kombucha&tonic pentru coktailuri de vară, sucuri naturale, pateuri, tarte dulci și sărate, vin bun, accesorii, decorațiuni și multe alte surprize.

weekend evenimente 4-6 iunie
pop-up roditor la expirat

Grand Opening: Street Food Park Unirii – Pentru că ne-a fost dor să participăm cu FoodTruck-urile la festivaluri, ne facem noi propriul mini festival.Oficial deschidem sezonul de Street Food în București cu o locație centrală nouă – într-o zonă mai pe chill (Bd. Unirii 47 mai exact).

weekend evenimente 4-6 iunie
street food park unirii

Bazaar la Grădină – Bazaar în Grădina Monteoru cu bijuterii handmade, haine vintage, produse cosmetice handmade, antichități și multe altele. Sâmbătă și duminică între 11:00-20:00.

weekend evenimente 4-6 iunie
bazaar in gradina monteoru

OPENING DAY // Fika18 // LIPSCANI 3 – Veștile bune circulă repede, dar dacă nu ați aflat, ne bucurăm să vă spunem că sâmbătă, 5 iunie, se deschide a doua locație #Fika18🥐🥐Știați că “FIKA” reprezintă o pauză de cafea alături de ceva dulce?Însă, este mai mult de atât, este acel moment din zi pe care vi-l acordați pentru a vă bucura și deconecta de la activitatea zilnică.

weekend evenimente 4-6 iunie
deschidere fika 18 lipscani

Grădina cu Artiști – Mini-festival urban de familie – Primul weekend de vară, 📅 𝟓-𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, ne găsește la 📍 𝗥𝗼𝗮𝗯𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆, artiștii și artizanii locali care abia așteaptă să se reîntoarcă la Grădina cu Artiști. Ne-a fost dor, într-adevăr. Dar tocmai de aceea, am pregătit o ediție specială, demnă de revenire, cu o misiune la fel specială în acest an. 🌿 Susținem economia circulară, reciclarea creativă și încurajăm artiștii să găsească soluții din și pentru natură.
Laitmotivul ediției este reprezentat de flori și animale, așa că să nu vă mire de ce e totul împodobit floral, inspirat din natură. Plănuim deconectare de la urbe și reconectare la natură.

weekend evenimente 4-6 iunie
gradina cu artisti la roaba de cultura

Ești vaccinat?! Atunci, hai la Flower Power Party! – Ești vaccinat?! Atunci….ești Flower Power….cu chef și poftă de viață și dans! 🕺Te așteptăm, să dansăm și să ne îmbrățișăm la Sensio Living, să bem cele mai bune cocktail-uri din oraș, si să dansăm pe muzica DJ-ul nostru!Primul pahar de prosecco este din partea casei pentru toți cei vaccinați sau trecuți prin covidel !

weekend evenimente 4-6 iunie
flower power la sensio living

Vița de Vie – Electric – Dupa concertul acustic sold out din Septembrie 2020, trupa Vița de Vie deschide stagiunea de evenimente de la Amfiteatrul Mihai Eminescu cu un show electric cu numai ei știu să facă. În an aniversar, baieții se întorc în fața publicului din București cu dor de cântat și cu energia care i-a caracterizat întotdeauna.

weekend evenimente 4-6 iunie
concert vita de vie electric
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.