Weekend fun (evenimente 1-3 oct)

evenimente de weekend 1-3 octombrie in bucuresti

În primul weekend din octombrie încă mai avem parte e câteva evenimente faine. Zic să ne bucurăm de ele cât mai putem.

CulinaRO Fest – Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc – Sărbătorim Gastronomia și Vinul Românesc!Mâncăruri tradiționale și vinuri selectate din toate regiunile viticole ale țării fac parte din oferta Festivalului CULINARO, care își propune să devină un eveniment de referință și o destinație anuală de interes național, dar și internațional.Oaspeții vor avea ocazia să afle direct de la Chefi și de la somelieri detalii despre bogăția tezaurului culinar de pe teritoriul României.

Restaurantele au creat meniuri speciale pentru CULINARO Fest, care sunt formate din starter + main dish + desert + pairing de vin românesc.De asemenea, veți vedea că în dreptul fiecărui restaurant găsiți meniul și prețul, iar pentru a beneficia de ofertă, trebuie să selectați ziua și ora rezervării, dar și opțiunea de meniu. Toate ofertele sunt disponibile pe www.ialoc.ro/culinaro

Alexandra Ușurelu & W.Band & Strings Quartet – Tuturor ne-a fost dor de serile petrecute cu prietenii, alături de un meniu de excepție și în atmosfera pe care o iubești de la 14th Lane. Vineri, 1 octombrie, dăm startul seriei de evenimente 2021 pe ritmurile elegante și sofisticate ale Alexandrei Ușurelu.

Le Petit ☆ La Danse De L’Automne ☆ Si-Lounge 01.10.2021Dani Zavera revine pe scena Le Petit, vineri, 01.10.2021, la The Saint ( Calea Victoriei 139).

Pumpkin Fair – A sosit timpul pentru acea perioadă din an în care…sărbătorim dovleacul!🎃
Și cum altfel o putem face decât printr-o mare petrecere dedicată acestui copil al toamnei, dovleacul – în perioada 2-3 octombrie 2021 la Maison 13. Detalii pe pagina evenimentului.

Seria Deconectat #82 • SOUL SERENADE • Live – Soul Serenade, trupa care îmbină stiluri și estetici din tradiția Statelor Unite, de la blues-ul de la finele sec. XIX până la începuturile tradiției de jazz și swing din anii ’30, concertează vineri, 1.10. 2021 la Uzina Coffee, începând cu ora 20:00.

Last Summer Call X Only Good Vibes – Nu-i așa că ar mai merge niște vară? 🌞 Un pic de soare, două-trei pahare, o poveste pe terasă, o masă în grădină, o ieșire la dans și niște muzică bună.Last Summer Call e despre toate astea și încă ceva. E modul nostru de a rescrie finalul verii, în ultimul weekend petrecut împreună în Grădina Casei Universitarilor. Abasc aduce muzica, voi veniți cu good vibes. Porțile grădinii se deschid începând cu ora 15:00.

Târg Recolte de Toamnă – Asociația Urban Events organizează din 1 până în 3 octombrie 2021, în curtea Muzeului Național al Țăranului Roman, între orele 10, 00 – 18, 00 Târgul Recolte de Toamnă. Zeci de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade bune de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual, dar și cu obiecte de colecție.

Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn • Expirat • 03.10 – Trei dintre cei mai cunoscuți vocaliști de muzică alternativă din Romania se întâlnesc pe 3 octombrie pe scena de la Expirat pentru un concert acustic special.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.