Weekend fun (19-21 ian)

recomandari weekend 12-14 oct

Ca in fiecare weekend, petreceri gasiti peste tot: Expirat, Control, Tapo, Fix me a drink, InterbelicNomad, you name it, dar daca iti doresti si alte activitati, mai jos gasesti cateva alternative:

Bucharest Shortcut Cinefest – Short Film Marathon – Alungam frigul din oras cu energia pozitiva si ne destindem cu 10 #scurtmetraje pentru toate gusturile: fictiune, experimental, drama, music video, student film, animatie, toate la Unteatru.

1st Pakistan Film Festival in Bucharest, Romania – Primul festival de film pakistanez se intampla weekendul acesta la Cinemateca Eforie (Str. Eforie 2, Sector 5, Bucharest) cu filme pewntru toate varstele.

Concert Holograf – Aniversare 10 ani Hard Rock Cafe – Pe 19 ianuarie Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste zece ani de la deschidere printr-un mega concert sustinut de Holograf, trupa care a cantat si la inaugurare. Petrecerea aniversara nu va prilejui doar intalnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum “Dragostea mea”, “Ti-am dat un inel” sau “Esti asa frumoasa”, ci va aduce celor prezenti si o multime de surprize.

Appétit Social ☆ La Danse du Homard – Un nou evenimnet marca Appétit Social, la Dancing Lobster, cu mancare portugheza si socializare.

9 piese de teatru remixate – concert: Alex Stefanescu – Alex revine cu un nou one-man show de exceptie: 9 piese de teatru faimoase, repovestite, cantate si parodiate pe muzica la Unteatru. Intra in lumea marilor creatii dramatice cum ar fi “Romeo si Julieta”, “Hamlet”, “O scrisoare pierduta” si altele, intr-un fel neasteptat si original. Cine le-a citit, le redescopera intr-o lumina surprinzatoare, iar cine nu, cu siguranta va prinde pofta de a merge la biblioteca sau macar sa caute filmul pe IMDB.
E ca un ghid teatral atat pentru initiati, cat si pentru profani, pe o paleta muzicala larga, colorat de rasete si energie buna de luat la pachet.

SM – Gaia BoutiqueClub iti propune o petrecere SM. O sa te doara. O sa iti placa. O sa vrei mai mult. Cu piele. Cu biciul. Cu tocul. Dress code: Piele. Latex. Cătușe. Biciuri. Curele.

Tea & Pancakes Afternoon! – Clatitele pufoase, marca Pancake Planet, se intorc sambata, 20 ianuarie, incepand cu ora 13:00, la ceainaria GreenTea.

Un brunch B3TON – Un ritual de duminica post breakfast, pre lunch un pic prelungit….suna bine nu? Daca ai trecut peste brunch-urile traditionale cu omlete si sandwhichuri, te asteptam cu un brunch altfel! Lansam prima editie de „un Brunch B3ton” cu un meniu exclusiv de Chef Silviu Furdui cu retete delicioase reinterpretate din bucataria traditional romaneasca si un show inedit de Live Sax by Doina Spataru.

420°C Launch Lunch / J’ai Bistrot – Pe 21 ianuarie se lanseaza un nou brand de food delivery – 420°C. Ei vor livra pork ribs, chicken wings si turkey poppers, insotite de o sumedenie de sosuri delicioase. Duminica aveti ocazia sa le incercati meniul in premiera la J’ai Bistrot București, pe un fundal sonor asigurat de Vlad Dobrescu de la CTC.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.