Weekend fun (recomandari 18-20 mai)

evenimente weekend 17-19 mai

Urmeaza un weekend plin de evenimente, avand in vedere ca incepe Romanian Design Week, dar avem si Noaptea Muzeelor, fiecare cu multe evenimente conexe. Pe langa acestea avem si un concert Stefan Stiuca, la 14th Lane, un concert Alex Stefanescu, un picnic in Herastrau cu VRTW si multe, multe, altele. Eu nu stiu ce sa aleg, tu te-ai hotarat ce faci in acest weekend?

Thrills – live concert @spatiul m60 – O seara de live performance in cadrul careia George, Robert, Vlad va vor introduce intr-o atmosfera dominata de un sound ce combina stilul clasic al chitarei electrice si al chitarei bas (blues, jazz, soul, funk) cu sound-uri de hip-hop, trip hop, experimental, jungle, dub, techno, toate presarate cu sesiuni de improvizatie ce combina stilurile mai sus enumerate si nu numai.

concert thrills in spatiul m60

Re-Think: Stefan Stiuca LIVE | 14thLANE –  Stefan Stiuca concerteaza incepand cu ora 20:00, vineri seara la 14thLANE. Bucura-te de o seara speciala cu muzica live si o cina delicioasa.

concert stefan stiuca la 14th lane

Romanian Design Week 2018 – Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar din Romania, va avea loc in perioada 19 – 27 mai 2018.
Anul acesta, expozitia centrala va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate in ultimul an de designeri, graficieni si arhitecti romani si va putea fi vizitata la Palatul Telefoanelor, una dintre cele mai emblematice cladiri ale Bucurestiului, situata pe Calea Victoriei, in Cartierul Creativ. Intra pe site pentru a vedea toate evenimentele conexe:

Show Off Romanian Design Week

Weekend în Cartierul Creativ

AWAKE presents The Art Connection

Expozitie Parcul Uranus (RDW 2018)

RDW x Absolut Creative Mix at FIX

Accesul se face pe baza de bilete, la pretul de 20 lei, care pot fi achizitionate de aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2018

romanian design week

Bucharest Technology Week 2018Fie ca esti angajat in corporatie sau agentie, student sau profesor, antreprenor sau freelancer sau pur si simplu ceva se aprinde in tine când auzi de tehnologie, Bucharest Technology Week e locul tau.

Bucharest technology week

Targ de Mosi by Grădina cu Artisti – Cand se lasa 19-20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock reinvie o traditie veche de sute de ani, un targ al Mosilor la care este invitata toata suflarea orasului. 

targ de mosi la merlock

Bazar de Cotroceni – Cotrocenii isi deschid casele, gradinile, atelierele, garajele si inimile cu cele mai cele minunatii de luat, cumparat, gustat sau admirat. Au carti, tablouri, muzici, haine, portelanuri, jucarii, biciclete, mobila, bunatati si povesti felurite, de impartasit cu toti iubitorii de Cotroceni. Alte evenimente conexe sunt:

Architectural bingo@bazar de Cotroceni

CONIL la BAZAR de Cotroceni

Clarks Cider Bar @Bazar de Cotroceni

Sales Corner up to 60%! Surprises!

FROG China Yard @Bazar de Cotroceni

Vinyl Troc la Bazar de Cotroceni

Avincis Wine Tasting la Bazar de Cotroceni

Proseccobar @Bazar de Cotroceni

Curs de pictura pe portelan si expozitie cu vanzare Clara Wagner

NALU la BazarDeCotroceni 

Love For Sale I Jazz Concert I Bazar De Cotroceni 

bazar de cotroceni


Official Launch: Merinde Street Food
 – Merinde Street Food – Un foodtruck artizanal, 100% romanesc cu poveste de familie (2 frati, deloc gemeni), te invita cu bratele deschise sa intri in zona de healthy food cu mancare tratata cu dragoste si emotie.
Weekendul acesta, 19-20 mai, rupem opincile la Gradina Dorobanti. Facem fuziune intre buna dispozitie, joaca de-a papilele gustative cu super merinde paring pe cocktails, muzica si arta plastica.

merinde lansare oficiala la gradina dorobanti

Half is Free – Cel mai asteptat festival de shopping are loc la The ARK BucurestiBranduri renumite la jumatate de pret. Intrarea libera.

half is free festival de shopping

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine – • Breakfast & Coffee in the Park • Games • Record Sale • Creative Arts • Jam Sessions, Live Acts and Vinyl Only DJ Sets • Wine, wine & some more wine • Workshops • All Day Food Yum Yum • totul in Parcul Herastrau

picnic vrtw in herastrau

Deep in the Grass – Sambata, 19 MAI 2018, Cyclic ne asteapta in gradina interioara de la WTC din BUCUREȘTI sa ne bucuram cu MUZICA, COCKTAILURI si multe altele.

deep in the grass in gradina WTC

Petrecere de cartier (District Party) – Petrecere de cartier (District Party) by Dizainăr & Ioana Ciolacu este un eveniment circuit ce va aduce impreuna arta, designerii ci comunitatea in seara de 19 mai. DON’T MISS IT!

petrecere de cartier dizainar

Noaptea Muzeelor 2018 – Noaptea Muzeelor este un eveniment european initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta in anul 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM). Noaptea Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc pe 19 mai.
Romania este participanta inca de la prima editie, iar numarul muzeelor implicate a crescut anual. Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania este partener oficial al evenimentului la nivel international si coordoneaza organizarea acestuia in Romania si promovarea sa. Evenimente conexe sunt:

Casa Experimentelor la Noaptea Muzeelor 2018 

Noaptea Muzeelor la Țiriac Collection

Noaptea Muzeelor 2018 la Palatul Cantacuzino

Samsung Live Museum la Noaptea Muzeelor 

Muzeul-Atelier@Noaptea Muzeelor 2018

MNAC @Noaptea Muzeelor 2018

noaptea muzeelor 2018

Romanian Design Yard Sale – Dizainăr si Ubikubi sarbatoresc al 6-lea an de Romanian Design Week cu un Romanian Design Yard Sale. Ne vedem in gradina magazinului Dizainar, sa petrecem duminica impreuna cu oameni creativi, obiectele tale preferate pentru casa la preturi mega-speciale si cateva surprize.

romanian design yard sale

A journey to Japan.See Taste Enjoy – Sambata, intre 17:00-20:00, la CeainăriaGreenTea, suntem invitati sa petrecem o seara in stil Japonez, cu mancare, ceaiuri traditionale si povestea Mihaelei Popa (World Travel Bug) despre calatoria ei in Japonia.

taste of japan

Concert: Alex Stefanescu – Ziua Necunostintei – Ziua Necunostintei este un concert/one-man show cu actorul Alex Stefanescu si chitara lui acustica. Acesta propune o calatorie muzicala pe strazile sufletului uman-urban, in ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop si multe altele, in incercarea de a gasi raspunsuri la intrebari profunde precum: “Voi reusi sa-mi implinesc visurile?”, “Ce este dragostea si de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce isi pozeaza oamenii mancarea?”.

 concert alex stefanescu

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.