Weekend fun (16-18 martie)

Ne asteapta un weekend jumate de primavara, jumate de iarna, asa ca hai sa profitam de vremea buna (cat rezista) si de evenimentele misto din Bucuresti!

The Boxer Rebellion, All We Are, Golan – Super concert in seara aceasta la Fratelli. Pentru prima data in Romania All We Are, deja bine cunoscutii The Boxer Rebellion (UK) si special guest GOLAN.

concert fratelli

The Underground Youth – live & special releases – Formatia britanica The Underground Youth revine in concert la Bucuresti, vineri 16 martie, dupa ora 21, la Control Club.

La Brasserie presents Jazzy Jo LIVE! – Vineri seara, 16 Martie, ne vedem La Brasserie Bistro & Lounge cu Jazzy Jo! Jazzy Jo este un artist care reinventeaza muzica pop, aducand o combinatie unica de influente jazz, swing, R’n’B sau funk.

Ligia Hojda (acoustic) at Unteatru – Fosta concurenta la Vocea Romaniei, Ligia Hojda se afla pe o panta ascendenta, anul acesta a castigat finala pe tara a concursului Hard Rock Rising si urmeaza sa reprezinte Romania in cadrul competitiei globale Hard Rock Rising. Vineri ne incanta cu vocea sa intr-un concert acustic la unteatru.

Let’s Spring, let’s Lugo – Pe 17 martie, Lugo incepe o serie de petreceri in aer liber, pe terasa lor superba. Nu vor lipsi preparatele delicioase ale lui chef Albert, muzica buna si cocktailurile.

Detox+Market 12 – Are you brave enough? – Odată cu primavara, Detox+Market 12 aduce impreuna, la Qreator by IQOS, oameni care impart nu doar o filosofie comuna in ceea ce privește slow fashion-ul, dar si niste oameni care participa activ la schimbare prin alegerile pe care le fac. Prin design. Prin sustenabilitate. Prin curaj.

Reopening party//Pura Vida Sky Bar – Oficial, sambata asta se redeschide Pura Vida Sky bar si promite sa ne incante cu un apus minunat asupra Bucurestiului.

St. Patrick’s Party cu Publika & NO Stress – Ca in fiecare an, petrecem in stil irlandez cu bere buna, preparate irlandeze delicioase si 2 concerte inedite:
? Trupa Publika – 20.00
? Trupa No Stress – 21.30

B.U.G. Mafia – Arenele Romane (cort incalzit) – 17 martie – Greii hip-hopului romanesc revin cu un concert la Arenele Romane.

Sunday Burger Tasting | B3TON –  Stii cum e sa “impusti” 3 burgeri dintr-o lovitura? Vino sa afli duminica la#B3tonRestobar! Daca pana acum nu ai avut ocazia sa incerci gama lor de burgeri suculenti si deliciosi, duminica 18 Martie te asteapta cu un tasting meniu special unde poti degusta 3 burgeri din cele 7 sortimente din meniu, si sa le spui care sunt favoritele tale!

Concert Vama la One World Romania 11 – Duminica, 18 martie, de la ora 22:00 în Control Club vom avea alaturi de noi trupa Vama.
Tot duminica, Tudor Chirila va fi prezent in cadrul festivalului si in calitate de invitat, alaturi de realizatorul Till Schauder, la dezbaterea organizata dupa proiectia filmului „Cand Dumnezeu doarme” – Cinema Muzeul Taranului, ora 13:30.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.