Weekend fun (13-15 oct)

Ne asteapta un weekend cu concerte, street food, party-uri, dar si ceva evenimente culturale – de toate pentru toti:

Zilele Uriași de Pantelimon – Intre 13 si 15 octombrie, la Make a Point, are loc primul eveniment de community street art din Romania! Locuitorii cartierului și-au spus poveștile, iar de aici încolo, artiști locali și internaționali le vor urca pe acoperișuri. Publicul le va reîntâlni, de data aceasta în interpretarea artiștilor, și le va putea admira din turn, balcon sau alte cotloane secrete, le va fotografia, posta, comenta.
Street Food in the Park – ParkLake Autumn Edition – Mâncarea iese în parc, de vineri până duminică! După succesul primei ediții, camionetele colorate s-au hotărât să înfrumusețeze tabloul de toamnă și se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a doua ediție a festivalului Street Food in the Park. Pentru că ne place să petrecem cu adevărat la festival, mâncarea apetisantă va fi acompaniată de concerte în aer liber ale trupelor: The Motans, Golan, Culese din Cartier Showcase.

Serată toscană @NonnaMia – meniu special, vin, muzică live!Bunica ți-a pregătit un meniu special pentru cina de vineri, 13 octombrie, începând cu ora 19.30. Din meniul special, la doar 95 de lei de persoană, nu lipsesc preparate vedetă ale bucătăriei toscane precum: pate de ficat toscan, iepure sau supă de pește a la livornese.

Premiera: Degustare Ciocolata Calda & praline Exploration – Leonidas Romania ne asteapta sambata, 14 octombrie pe strada Doamnei, nr. 27, sector 3, Bucuresti (intrare Centrul Vechi) la Leonidas Universitate pentru a degusta noile praline.

Pregatesc si multe surprize:
? praline cu gust de ardei iute;
? ciocolata calda Leonidas proaspat topita;
? reducere de -16% la orice cumparatura facuta doar in aceasta zi;
? posibilitatea de a participa la tombola prin care puteti castiga o cutie de praline Leonidas – Autumn Edition + o cana din colectia Asterix.

Nuit Sociale ☆ L’Automne à Bucarest – Nuit Scoiale, varianta de toamna are loc sambata, pe zi, la Food Circus – George Constantinescu, nr. 2. Dresscode: a u t u m n c h i c.
 Ziua Toamnei at Fabrica Pub – La Fabrica se pregateste o ciorba de potroace din aia strong la ceaun, o oaie la ceaun si se servesc langa un pahar de must. Intrarea libera.
 And you, what would you do for love at Radisson Blu, 14.10.17The Brunch Affair si Dior s-au unit pentru un party inedit in aceeasi locatie de 5 stele la Radisson Blu Hotel.

Sunday Social with Charles & Eleanor – Charles & Eleanor sunt 2 barmani simpatici din UK care, nu numai ca lucreaza in 2 din cele mai cool baruri londoneze (Scout & Peg + Patriot), dar au si propria afacere de consultant in domeniu, numita Liquid Intellect. Duminica asta vin sa ne incante cu cocktailuri minunate la FIX me a drink.

Seara de filme suedeze + PUCK – Scurte dar intense, scurte dar dinamice, scurte dar foarte suedeze. De la experiment la filme de autor, de la ficțiune la documentar sau animație, câteodată de râs și câteodată de îngândurat, vă propunem o panoramă a celei mai proaspete cinematografii suedeze. Ok, și ceva lung și narativ ca să nu omitem nimic.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 19 la Expirat – Halele Carol (Str. Constantin Istrati nr. 1, București). Intrarea liberă. Acces – de la ora 18:00.

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.