Weekend fun (12-15 apr)

recomandari weekend 12-14 iulie

Avem un weekend plin de festivaluri, concerte si petreceri pentru toate gusturile:

Spotlight – Bucharest International Light Festival #4 – Aflat la a patra editie, este unul dintre evenimentele bucurestene care strange anual peste 150.000 de spectatori in patru zile de festival. Zeci de lucrari artistice, instalatii, sisteme de iluminare arhitecturala si videomapping din Germania, Ungaria, Slovacia, Finlanda, Cehia, Polonia, Franta, Austria si Romania transforma in fiecare an cladiri emblematice din Bucuresti precum Biblioteca Centrala Universitara, Muzeul National de Arta al Romaniei, Teatrul Odeon, Cercul Militar National, Palatul CEC.

spotlight festival 2018

Food Truck Festival – Spotlight Edition – Asteptarea a luat sfarsit! #FoodTruckFestival isi incepe activitatea sub luminile colorate ale Bucurestiului. Savoare, delicii culinare si food truck-uri colorate te asteapta timp de 4 zile sa le redescoperi intr-o lumina aparte.
In timp ce te bucuri de spectacolele senzationale din cadrul evenimentului Spotlight Festival, nu uita sa te opresti sa iti iei portia de energie de la food truck-urile amplasate in Piata Enescu si Piata Universitatii.

food truck festival la spotlight

Spring celebration dinner@RIBS – Romanian Insane Barbeque and Sauces – RIBS sarbatoreste intrarea in scena a noului meniu cu un weekend de trei zile cu LIVE music:
Joi, 12 aprilie – Anton Joseph(X-Factor)
Vineri, 13 aprilie – Mihalis alunga orice urma de posibil ghinion
Sambata, 14 aprilie – Dragos Anghel (Vocea Romaniei)

RIBS live music

Re-Think: Corina Sirghi si Jean Americanu’ LIVE | 14thLANE – Corina Sîrghi și Jean Americanu vin cu tot cu taraf la 14thLANE pe 13 Aprilie ca sa ne prezinte cantece de odinioara. Nu trebuie sa ii ratezi!

14th lane eveniment vineri

Zile de Film Argentinian – eveniment organizat de Ambasada Argentinei in Romania, in colaborare cu Instituto Cervantes din Bucuresti. Proiectiile vor avea loc in Sala Auditorium a Instituto Cervantes (bd. Regina Elisabeta 38).
Intrarea libera, numar limitat de locuri.

festival de film argentinian

First rooftop of the year – Te-ai saturat de frig si ploaie, uneori si ninsoare? Ti se spune des sa plimbi ursul? Atunci hai la super party-ul First Rooftop of the Year by Teddy Bear in Mall Vitan si plimba ursul impreuna cu Adrian Eftimie, Optick si Sllash.

rooftop party teddy bear

URBAN BLOOM [at] Qreator by IQOS, 14.04 – The Brunch Affair ne invita sa sarbatorim venirea primaverii cu un party la Qreator by IQOS, in culori pastelate, cu o petrecere members only.

The Brunch affair party la iqos qreator

Sarbatoarea Primaverii – Pe 14 aprilie, ne strangem flacai, mandre, feciori si feati, imbracam Arenele in flori si dam startul unei noi tradtiia. Sarbatorim renasterea naturii cu cantec, ne adunam familiile Culese din Cartier, alaturi de Fratii Grime, Cred ca sunt extraterestru, Fantome, Basska, Celula de criza si ne vom intinde in noapte cu un concert special Subcarpati.

sarbatoarea primaverii la arenele romane

F Factor – Fashion & Party intr-o singura zi sau doua evenimente care se completeaza perfect pentru a trai o experienta desavarsita.
Muzica, prieteni si creatii ale designerilor romani.

targ de moda si petrecere la iqos qreator

Grand Opening Garden Party & BBQ – Teahouse 5 ne invita la petrecere de deschidere a terasei cu gratar, voie buna si hamace.

deschidere terasa ceainaria 5

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.