Rouge Nail Bar – rasfatul express pentru persoane ocupate

Rouge Nail Bar

Ieri, printr-o intamplare norocoasa, am ajuns la Rouge Nail Bar, pentru o sedinta de rasfat express – mani, pedi, spalat si coafat, totul intr-o ora, si am plecat foarte fericita. Situat la Aviatorilor, spatiul este un hibrid intre un bar si un salon, cu design industrial si o terasa mare afara, iar pe parcusul sedintelor, poti savura o cafea, un ceai sau chiar un cocktail sau un pahar de prosecco.

Rouge nail bar design

Am hotarat pentru prima data sa incerc mani-pedi cu oja semipermanenta si I might never go back to classic. Am inceput cu sedinta de pedichiura, care a fost super relaxanta si rapida, am continuat cu spalatul care a inclus si un masaj al scalpului, minunat dupa o saptamana lunga de lucru.

Coafatul si o parte din manichiura au fost facute in paralel, si nu am vazut ce anume se intampla cu parul meu pana la final, cand am fost foarte placut surprinsa. Apoi am terminat manichiura la ‘barul’ din mijlocul salonului.

Desi a durat cam o ora jumatate tot procesul, tot mi s-a parut extrem de rapid, iar rezultatul a fost minunat.

rouge nail bar result

Fetele de la Rouge Nail Bar sunt extrem de profi si prietenoase, atmosfera este foarte relaxanta iar o astfel de sedinta e minunata la sfarsitul unei saptamani. Mi-a parut rau doar ca nu avem niciun eveniment programat pentru acea seara ca sa-mi etalez coafura.

In concluzie, a fost experienta bine meritata de rasfat, numai buna pentru persoanele foarte ocupate, fiind foarte rapida, pe care eu o voi repeta cu siguranta. Trebuie sa mentionez ca nu au doar servicii express, ci si servicii normale. Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul lor aici.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

 1. Anonim

  O porcarie de salon. M-am dus sa ma dau cu oja semi, nu manichiura, doar pt a ma da cu oja mi-au luat 55 de lei. Si totul ar fi fost ok daca m-ar fi dat perfect cu oja dar nu s-a intamplat asta.
  Pe langa, tipei ii tremurau mainile in ultimul hal, am schimbat lampa UV de doua ori ca nu mergeau primele, dar na… la 55 de lei pentru un serviciu atat de simplu te astepti sa mearga totul perfect. Nu recomand??????

  1. Post
   Author
   oana

   Buna! Imi pare rau sa aud ca experienta ta a fost una neplacuta.
   Eu povestesc doar experienta personala si a mea a fost buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.