Mid week fun

Cine spune ca nu putem iesi in mijlocul saptamanii? Bucurestiul e plin de evenimente, even on a ‘school night’.

Drink me Wednesday at The Temple Social Pub, February 01 – my plan for Wednesday night, acesta este al doilea eveniment dintr-o serie de evenimente ce au loc miercuri, o data la doua saptamani la The Temple Social Pub. Intrarea este 10 ron, dar bauturile sunt la jumatate de pret.

Șuie Paparude / Expirat Halele Carol / 01.02 – concert in mijlocul saptamanii? Why the hell not?! Pentru fanii Suie, descrierile sunt de prisos. Intrare – 30 ron.

MidWeek Tapes w. Iulian Morar – in control se intampla ceva zilnic. Pentru cine nu trebuie sa ajunga dimineata la birou, miercuri poate fi club night.

Social Wednesday Dinner & Club – Socializare la un pahar de vin si un platou de branzeturi in una din cele mai cool locatii din Bucuresti.

Creative Talks #5 – Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice) – O discutie despre social media cu o experta in PR si comunicare, in cadrul intim de la Energiea.

King Size / Expirat Halele Carol / 02.02 – traditia bauturilor king size de joi continua la Expirat – for an early start of the weekend.

BT Live #10: COMA – lansare de clip ”DOR” – 2 in 1, concert COMA si lansarea celui mai nou videoclip al lor la Control. Get ready to rock the night! Intrare 30 ron.

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.