Gift Experts – solutia perfecta pentru afacerea ta

Sunt in campul muncii de aproximativ 10 ani, si am lucrat pe tot felul de posturi, de la secretara la analist financiar sau specialist marketing. Din toate am avut ceva de invatat, dar unul din lucrurile care mi-au ramas in minte este ca, pentru a avea o afacere de succes, trebuie sa mentii angajatii motivati si clientii fericiti. Pare la mintea cocosului, dar ati fi surprinsi cat de multe companii nu pun pret pe aceste 2 tipuri de relatii esentiale pentru afacerea lor.

In fuga dupa profit, uita sa le multumeasca angajatilor pentru toata munca depusa sau sa creeze o legatura personala cu clientii, cu alte cuvinte, uita sa le pese. Uneori exista problema timpului, pentru ca nu e usor si nici rapid sa gasesti o atentie pentru clientii sau angajatii tai de sarbatori de exemplu.

Daca esti antreprenor si te confrunti cu problema asta (sau poate daca vrei sa-i propui sefului tau o astfel de abordare), am descoperit recent solutia perfecta pentru tine: Gift Experts.

 

Infiintati in 2010, Gift Experts se ocupa initial doar de organizarea de evenimente corporate, pana cand un client i-a intrebat cum l-ar putea ajuta sa-si arate aprecierea fata angajatii sai pentru toata munca depusa. Raspunsul la aceasta intrebare si dorinta de a-si satisface clientul a impins Gift Experts in zona cadourilor corporate.

Unul din cadourile surpriza din colectia de Craciun Gift Experts

Stiu ca sunt multe astfel de companii pe piata, dar ce mi-a placut la ei este faptul ca absolut orice poate fi personalizat dupa dorintele clientului, si aproape orice dorinta poate fi indeplinita. Daca esti in pana de idei, nu e nimic, vin ei cu idei originale si au grija sa se plieze pe bugetul tau, scutindu-te de grija alegerii, alergarii prin magazine, impachetarii, livrarii (pentru ca livreaza oriunde in tara in termenul stabilit) sau a banilor.

Cutie cadou personalizata

Fie ca esti in cautare de produse premium, sau doar un aranjament floral, Gift Experts te poate ajuta cu siguranta, nu doar cu produse de calitate, dar si originale, gravate sau personalizate prin orice alta metoda, unicate, cu adevarat memorabile.

Aranjamente florale cu surpriza

Pachetul cadou premium ‘Excellence’

Un exemplu de cadou premium este cu siguranta Pachetul Excellence, ce contine: o sticla de vin alb Chablis 1er Cru Vau de Vey 2015 (pur les connaiseurs), un bloc de foie gras Comtesse du Barry, o riletta de scoici Saint – Jacques Comtesse du Barry si ciocolata alba cu petale de trandafiri Lanwehr.

If you want to go the extra mile, cu un team building sau un eveniment special de promovare, trebuie sa-ti spun ca Gift Experts se ocupa in continuare de evenimente corporate, dar si-a extins aria de activitate si in domenii precum branding, PR si productie publicitara.

Unul dintre clientii fericiti ai Gift Experts

Produs creat pentru una din campaniile Mega Image

Ca o impresie personala, dintre toate companiile la care am lucrat, imi aduc aminte cu cel mai mare de drag de o firma de recrutare, in care ma ocupam atat de relatia cu clientii, cat si de cea cu furnizorii, si era litera de lege ca de fiecare data cand este o sarbatoare importanta sa ma ocup de cadourile pentru clientii nostrii, dar mai ales de cele pentru angajati. Clientii apreciau foarte mult aceste mici gesturi, iar colegii mei simteau ca le este apreciata munca, si in birou era mereu o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Un mic gest la momentul potrivit poate insemna mult pentru afacerea ta, poate consolida relatii, poate transmite un mesaj, te poate diferentia in piata si poate asigura ca esti inconjurat de oameni motivati si dedicati. Iar daca esti lipsit de inspiratie sau timp, lasa-te cu incredere pe mana celor de la Gift Experts.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.