Ever After – bucătărie modernă și cocktail bar

Am ajuns la Ever After într-o seară, la cină cu prietenii. Știam locația de la câteva evenimente, și-mi plăcea mult cum arată, un spațiu casual, verde și fresh, dar îmi doream mult să ajung acolo să testez mâncarea. Mi-aș fi dorit să ajung chiar la brunch, dar n-au intrat zilele în sac.

Din start am fost întâmpinați cu zâmbetul pe buze, stafful este foarte amabil, funny și săritor, ceea ce mi-a plăcut mult, Am încercat câteva gin cocktails și limonada, foarte bune și la preț ok față de prețurile recente la băutură.

Din punct de vedere mâncare am fost uimită de porțiile mari – am avut un platou vegetarian oriental cu halloumi, năut copt cu ierburi, salată de ardei copți cu roșii uscate și feta, dovlecei în panko și pită grecească ca starter, care era atât de mare si gustos încât ne-am fi putut sătura doar din el.

La felul principal am încercat o salată caldă cu somon, un mare bol delicios cu legume și bucăți multe de somon gătit, nu afumat.

Salata de pui cu feta aș fi putut să o confund cu un snițel de pui cu garnitură de salată. Să ne înțelegem, apreciez foarte mult un restaurant care e generos cu carnea în salate. Suntem cu toții sătui să cautăm bucățelele de carne între frunze, pe niște prețuri astronomice. Așadar dacă vreți o salată sănătoasă și sățioasă, la Ever After găsiți ce trebuie.

salate ever after

Am mai testat și mămăliga cu brie coaptă și pulpa de rață confiată cu piure de morcovi și sos de merișoare (da, am fost mai multe persoane :))) ). Verdictul final este că mâncarea este delicioasă, porțiile mari și prețurile foarte decente. Puteți studia meniul aici.

fel principal ever after

Eu îmi doresc mult să revin la un brunch la Ever After în viitorul apropiat pentru că meniul de brunch arată senzație, așadar veți mai vedea postări de acolo.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.