Halloween Weekend fun (evenimente 28-30 oct)

evenimente weekend halloween 28-30 oct

Ultimul weekend din octombrie este ca de obicei plin de petreceri de Halloween, dar și târguri de vin sau festivalul de cafea.

HAUNTED SPIRIT by No Parachute @HARE – cea mai mare petrecere de Halloween din oraș are loc sâmbătă, la HARE Garden. Costumele sunt obligatorii, iar surprizele spooky sunt garantate.

Halloween Weekend  28-30 oct la hare garden

Vernisajul Vinului Moldovenesc 2022 – Hai la Vernisaj! 🍷
Pe 29 și 30 octombrie, la NORD Events Center by Globalworth, cramele cu tradiție, de peste Prut, revin pentru o celebrare de zile mari!🍷💃🏼Vinuri alese, muzică jazz live, mâncare bună și o admosferă relaxantă – toate acestea te așteaptă pentru un final de săptămână de neuitat. Folosește codul IVVM20 pentru o reducere de 20% și rezervă-ți biletul aici.

Weekend  28-30 oct vernisajul vinului moldovenesc

The Moxy Pumpkin Madness PartyMoxy Bucharest Old Town ne invită la o petrecere de sculptat dovleci de Halloween, vineri începând cu ora 20:00.

Halloween Weekend  28-30 oct moxy party

Slow Coffee Festival – Ediția a 6-a a Slow Coffee Festival are loc pe parcursul a 2 zile în perioada 29-30 octombrie 2022, la Galeriile Senat – Combinatul Fondului Plastic, București și cuprinde în structura sa: Competiția Națională de Aeropress, ateliere și prezentări pentru cei care doresc să își deschidă un coffee shop sau vor să se specializeze în acest domeniu, o zonă expozițională bogată cu produse pe bază de cafea și echipamente și multe suprize pentru vizitatori. 

Weekend  28-30 oct slow coffee fest

Hallo-Wine Fair – timp de 2 zile Hallo Wine Fair pregătește pentru tine o experiență unică: cea mai mare adunare a costumelor și măștilor din București!

Ce altceva mai găsești la Hallo-Wine Fair?
>povești, în primul rând povești : de groază, basme , dar mai ales cele spuse de micile afaceri locale, inspirate din întreaga lor experiență
>cum se ascultă sau cum se spun mai bine poveștile decât la un pahar de vin?…românesc, bun , sec, demisec, cu poveste și el!
>târg cu produse locale…și nu e doar o expresie! Nu vei găsi branduri consacrate, dar nu îți va lipsi nimic: bijuterii, haine, cosmetice, decorațiuni .
>DEGUSTARE DE PÂINE CALDĂ ! Da, fix cum ați auzit!…să meargă cu vinul, zic!
>selecție de băuturi și mâncare ( spun doar plăcintă cu dovleac și tac) , ce te vor face să rămâi toată ziua pe lângă noi
>ateliere pentru copii și adulți:ce credeți, sculptați mai bine decât cei mici dovlecii?
>super decorul ce îți va asigura poza de profil și multe altele

Halloween Weekend  28-30 oct hallo wine fair

Târgul 100 de Tradiții Românești – Asociaţia Kogaion 115 vă invită în perioada 28 – 30 octombrie 2022 la târgul “100 de Tradiții Românești”, organizat în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, Str. Monetăriei, Nr. 3. Intrarea este liberă.
Meșteșugarii veniţi la acest eveniment expun ii de Breaza dar și ii de prin lăzile de zestre ale bunicilor, recondiționate cu multă migală și pricepere, fote, vâlnice, scoarțe, ceramică de Horezu, icoane, pristolnice, obiecte din lemn crestat pentru gospodărie și mic mobilier, zgărdane, vase din alamă, chimire și cojoace. Artizani talentați sunt prezenți cu păpuși reprezentând personaje din poveștile românești, vestimentație și jucării din lână, decorațiuni din lavandă și din lut lucrate manual, bijuterii unicat, creme și uleiuri fabricate doar din ingrediente naturale.

Weekend  28-30 oct targ 100 de traditii romanesti

Halloween Craft edition – În acest weekend la Kraft Market va avea loc o ediție specială de Halloween de crafters market, cu cocktailuri asigurate de cei de la Oficiul 1, plăcinte proaspete, face painting pentru copii între 12:00 și 14:00, dulcețuri și gemuri de la Mica Ilinca, miere de la Apicultura Regina, zacuscă și multe altele.

Halloween Weekend  28-30 oct kraft market

Tur pietonal | Explorează Bucureștiul prin arta stradală – Te invităm pe 29 octombrie, de la ora 11.00, la un Tur pietonal cu tema „Explorează Bucureștiul prin arta stradală”, în cadrul proiectului În Aer Liber organizat de Asociația MaiMultVerde cu susținerea Metropolitan Life, în parteneriat cu Interesting Times Bureau. Locuri limitate, înscrieri aici.

Weekend  28-30 oct tur pietonal de arta stradala

Bucureștiul Bântuit 4 (acces gratuit) – by YOXO – Pentru a patra oară în București, Questo lansează un nou traseu presărat cu locuri bântuite și povești de groază care te fac să adormi cu toate luminile aprinse.

Folosește aplicația mobilă Questo ca să ajungi la fiecare loc de pe traseu, rezolvă puzzle-uri și ghicitori și află poveștile horror din spatele fiecărui conac și clădire blestemate. Vei fi ghidat de aplicație pas cu pas de-a lungul întregului joc de explorare. Vei avea parte de combinația perfectă între un escape room în aer liber, un joc de explorare urbană, un tur ghidat și un treasure hunt.

Halloween Weekend  28-30 oct bucurestiul bantuit questo

Halloween Fair Unirii – Varcolacii, liliecii si fantomele prin viata prin diverse gusturi si arome, vor prinde viața la Târgul organizat de Halloween!
In cele trei zile de festival ne vom delecta papilele gustative cu minunatele bunatati formate din praline belgiene, specialitati grecesti, torturi special create pentru diverse ocazii, , cozonac tradițional unguresc, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn,deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, clătite, gogoși, poale n brau cu dovleac, prăjituri de casă, precum și preparate la ceaun și grătar însângerate.

Halloween Weekend  28-30 oct targ la unirii
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.