Weekend fun (recomandări 4-6 nov)

evenimente weekend 31 martie - 2 aprilie

Ne așteaptă un weekend călduros de noiembrie cu ceva evenimente interesante.

Bazaar La Maison 13: Sf. Mihail & Gavril – Ne întâlnim în weekendul sâmbătă 5 – duminică 6 noiembrie între 10:00-19:00 la Maison 13 pe Str. Dumbrava Roșie nr. 2 (lângă Parcul Grădina Icoanei) la o noua ediție Bazaar să celebrăm Sf. Mihail & Gavril.

bazaar la maison 13
weekend 4-6 nov

Mezanin Market în Cartierul Creativ : 5&6 noiembrie – Ne revedem pe 5&6 noiembrie la Mezanin Market la Palatul Universul, cu cea mai bună cafea de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali – în Cartierul Creativ.

mezanin market
weekend 4-6 nov

Târg de viniluri Paradis Paradis – Your record fairy is back în acest weekend la Control Club.

paradis paradis
weekend 4-6 nov

Săfițicuminți takes over J’ai Bistrot – Prietenii de la Săfițicuminți vor pune stăpânire pe J’ai Bistrot pentru o noapte. Nu vor să ne dezvăluie prea multe despre ce se va întâmpla, dar garantăm că va fi ceva special și vă zicem că este musai să veniți pregătiți de un super party și o super muzică.

sa fiti cuminti la jai bistrot
weekend 4-6 nov

Descoperă arta stradală din București – Arta stradală face parte tot mai mult din fiecare zonă urbană și din viețile noastre. Deși este un subiect controversat, incită tot mai mult prin mesaj, culoare, impact.
Alternative Tours & Events îți propune un tur în care să afli mai multe despre acest fenomen și să privești orașul dintr-o perspectivă alternativă.

tur de arta stradala
weekend 4-6 nov

Romanian Kraft Market – În fiecare weekend, Piața Kraft adună meșteri locali pentru o expoziție dedicată talentelor locale, într-un loc în care meșteșugul se întâlnește cu comunitatea.

Experimentați meșteșugurile cu rădăcini adânci în istoria locală. Imaginează-ți fiorul de a vedea magia din spatele fiecărui obiect. Încetiniți-vă gândurile, relaxați-vă și fiți parte din comunitate. În fiecare weekend, plătiți la bar folosind Visa și obțineți o reducere de 10%!

romanian kraft market 
weekend 4-6 nov

Saturday Night SwingBoozy Cats readuc în această sâmbătă swingul la Green Hours.

greenhours swing 
weekend 4-6 nov

Târg cu specific pescăresc în curtea MADR – În perioada 5-8 noiembrie 2022, bucureștenii sunt așteptați în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru a se bucura timp de patru zile, de specificul activităților și obiceiurilor din Delta Dunării, în cadrul Târgului Pescăresc.

targ pescaresc de toamna
weekend 4-6 nov

MANGALITZA FEST

Sambata, 05 noiembrie, vă invităm la Mangalitza Fest, în parteneriat cu Mangalitza Food Art, Novak Winery, Tenuta Ulisse, Chateau Cristi și Crama Gramma, pentru a degusta produsele din carne de mangaliță, tot mai apreciată în restaurantele premium din întreaga lume. Mai sănătoasă, mai gustoasă, mai moale și mai aromată, salumeria artizanală din carne de mangaliță creează o armonie gastronomică particulară cu vinurile selectate de noi! Vino să experimentezi excelența bunului gust întreaga zi, doar la Privé ArtWine & Fromage! Intrare liberă.

mangalitza fest
weekend 4-6 nov
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.