5 localuri noi cool in Bucuresti

Bucharest garden

Stiu ca si voua va place sa incercati mereu locuri noi, asa ca am facut o lista cu cele mai cool 5 localuri deschise in ultimele luni in Bucuresti:

Yasou Romania – noul restaurant Grecesc Bucurestean din Floreasca va asteapta cu un meniu fresh si savuros, ca o vacanta in Grecia. Din bucataria lor de inspiratie mediteraneana nu lipsesc ingredientele grecesti de cea mai buna calitate, alese pe incercate de la ferme organice si microproducatori de incredere.

Sensio Living – Deschis in decembrie 2018 pe Calea Floreasca la nr 212, Sensio este living-ul tau din Floreasca, un loc creativ, neasteptat, versatil, rafinat si prietenos. P.S.: fac un gin tonic genial! 🙂

Bucharest Garden – Un spatiu verde, vibrant in care se serveste mancare traditionala cu un twist modern, cu un meniu semnat Chef Catalin Scarlatescu, s-a deschis in Centrul Vechi, pe strada Lipscani, la nr. 28.

Bucharest Garden

Carnivale Food Market – Un spatiu ce isi doreste sa reproduca pietele urbane ale Amsterdamului si vibe-ul londonez, Carnivale Food Market este locul perfect pentru satisfacerea dorintelor culinare de tot felul, reunind 4 furnizori diferiti de mancare si bautura: Meatic by Adi Hadean, Camionetta, Japanos, Fratellini, Gattini Pasta.

Carnivale Food Market

Fuel by Ace Custom – primul Motorcycle Bar din Romania s-a deschis in incinta atelierului Ace Customs.

fuel by ace customs
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.