5 localuri cool, proaspat deschise in Bucuresti

La cate localuri misto exista in Bucuresti, doritorii de a intra in acest business sau de a se extinde, trebuie sa vina mereu cu ceva nou. Daca v-ati plictisit sa iesiti mereu in aceleasi locuri cunoscute, va propun mai jos 5 localuri cool, deschise in aceasta toamna in Bucuresti:

Joben Bistro Bucharest – Cine a vizitat Clujul, cu siguranta a auzit de Joben Bistro. Tin minte ca eu in Cluj am fost uimita de multitudinea localurilor tematice. De la sfarsitul lunii octombrie, Joben Bistro se gaseste si in Bucuresti, pe strada Selari, nr. 16. Mai mare decat cel din Cluj, pastreaza tematica steampunk, inspirata din universul Jules Verne. Pe langa designul interior excentric si fascinant, vei descoperi si un meniu interesant atat cu elemente ‘a la carte’, cat si cu burgeri, ca sa nu mai vorbim de niste cocktailuri speciale.

RIBS (aka Romanian Insane Barbeque & Sauces) – Cu un decor cu influente iberice, spectacole de muzica live sau magie si un meniu care-ti lasa gura apa doar din poze, proaspatul deschis RIBS, detine toate ingredientele pentru a deveni rapid unul dintre cele mai frecventate restaurante din Centrul Vechi (Str. Sepcari, nr. 12-14).

MAIZE farm to table – Situat pe strada Paris la nr. 61, MAIZE ne aduce produse si ingrediente direct de la ferma si promoveaza o alimentatie sanatoasa. Deschiderea oficiala, luni, 6 noiembrie. Stay tuned!

BITE – Deschis in septembrie, pe Matasari, la nr. 53, Bite are un design minimalist, un meniu apetisant, in care se regasesc ingrediente de la producatori locali si trebuie sa se regaseasca pe lista ta de ‘going out’.

 

Jicky Cuisine – Deschis din octombrie, momentan doar pentru mic dejun si pranz, Jicky lucreaza si la un meniu de cina ce va intra in vigoare din 8 noiembrie. Cu un design cool, colorat si tropical, situat pe Grigore Alexandrescu, la nr. 89, trebuie vizitat daca esti prin zona.

Voi ce locuri noi si cool mai stiti in Bucuresti?

(pozele nu imi apartin si sunt luate integral de pe Facebook – pagina oficiala a fiecarui local)

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.