Weekend fun (23-25 martie)

recomandari weekend 12-14 iulie

Hai sa ne incalzim in weekend-ul acesta friguros cu ceva concerte, cocktail parties sau spectacole de teatru si sa-l incheiem cu un rasfat culinar. Tu ce planuri ai?

Re-Think: Jazz & Dinner | 14thLANE – Noul cool spot din oras ne invita, vineri seara, la o cina delicioasa acompaniata de un concert de jazz live cu  Viorica Pintilie.

Vița de Vie – lansare single și videoclip / Fratelli – Vita de Vie lanseza un nou single si videoclip, extras de pe partea a doua a albumului SASE/ SASE, SASE(-).
Pentru SASE (-) Vita de Vie si-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul sa aiba si un suport video iar rezultatele vor fi pe masura. Au pastrat simbolistica generala a conceptului Sase/Sase, insa au simtit nevoia sa aduca ceva n plus.
Pe 23 martie, Fratelli va fi gazda evenimentului de lansare al single-ului si videoclipului cu numarul trei extras de pe albumul ce se va lansa in toamna 2018.

Outstanding Studio 54 – Vinerea asta L’Ondine readuce glam-ul Studio 54 la TAPO! Let’s party like in the good old days!

Get Greek! Celebrate Greece National Day | Live Music & Dinner – Pe 23 Martie celebram ziua Nationala a Greciei intr-un stil autentic: Muzica, Dans, ouzo si preparate delicioase!
#MezeTaverna te asteapta sa savurezi preparatele noastre autentice acompaniate de ritmuri de muzica greceasca live.

The Cocktail Party – Gin Night – La Contego The Coffee Factory, fiecare vineri e seara de cocktailuri, iar vinerea asta Dr. Moustache, mixologul excentric recomanda gin.

Band of Creators Pop-Up Shop – 24&25 martie – Primavara se numara colectiile noi, iar cel mai bun loc pentru asta este cea de-a opta ediție a pop-up shopului Band of Creators de pe 24 si 25 martie, de la Palais Ghica Victoria.

9 piese de teatru remixate – concert: Alex Stefanescu – Daca v-a placut de Alex Stefanescu la Romanii au talent, trebuie sa mergeti sambata sa-i vedeti spectacolul la unteatru.

9 piese de teatru faimoase, repovestite, cantate si parodiate pe muzica de Alex, in duet cu chitara lui. Intra in lumea marilor creatii dramatice cum ar fi “Romeo si Julieta”, “Hamlet”, “O scrisoare pierduta” si altele, intr-un fel neasteptat si original. Cine le-a citit, le redescopera intr-o lumina surprinzatoare, iar cine nu, cu siguranta va prinde pofta de a merge la biblioteca sau macar sa caute filmul pe IMDB.
E ca un ghid teatral atat pentru initiati, cat si pentru profani, pe o paleta muzicala larga, colorat de rasete si energie buna de luat la pachet.

Gojira & Planet H // Jacques Pot // 24 martie – Gojira&Planet H este o trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dupa ce au zguduit sistemele de sunet din toate cluburile si de la toate festivalurile autohtone, cei doi producatori/dj-i au pregatit primul lor album care contine pe langa arhicunoscutele piese in colaborare cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, Kazi Ploae, NOSFE,Freakadadisk, ALAN&KEPA, Robin sau Kluster si mai multe piese noi, nelansate inca. Gojira & Planet H nu se opresc aici si vor face legea in zona muzicii house/trap/ dubstep/drum&bass orinde merg! Iar in Jacques Pot, vor tine cont mai mult de dans si mai putin de bune maniere!

White Nite *all night party* w/ Guess Who | Nicoleta Nuca – noapte alba programata la cel mai mare party din oras la Beraria H.
Live performances by GuessWho | Nicoleta Nuca + resident DJ / MC Coco.

EnergiEA – 6 ani de Energiea – Sarbatorim sase ani de EnergiEA alaturi de sase dintre cELE care-i dau energia. Ea din EnergiEa este Andreea. Si Karin. Si Ancuta. Si Oana. Si Nadine. Si Gabi. Si toate prietenele, colegele si cunoscutele locului.

Pranz cu peste de Buna Vestire la Nonna Mia – Duminica sarbatorim buna vestire cu preparatate din peste proaspat, peste care inca inoata prin Mediterana acum. 🙂
Sambata ajunge proaspat la Nonna Mia, iar bunica se pregateste deja sa va prepare o mulțime de delicii, asa cum numai ea stie.
Mà KetchupMÀ Bistro prezintă MÀ KETCHUP. Un performance culinar cu tot ce ti-ai dorit, dar n-ai avut: burgeri, fripturi, sandwich-uri, coaste, cartofi prajiti si… mult ketchup. Se promit, in linii mari, burgeri si cheeseburgeri din carnuri fine, black angus, cat si pulled duck, un juicy halloumi pentru cei care se simt intoleranti, dar nu si la branza, coaste, steak sandwichuri, salate coleslaw facute la ei in bucatarie, dar si cartofi prajiti in untura de rata.. De ketchup si mustar nici nu se mai pune problema. La capitolul dulce, se mizeaza tot pe Andy Warhol, se vorbeste de mousse, de ciocolata, de biscuiti, decadenta – cuvinte cheie. 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.