Assassin’s Creed – asteptari mari, satisfactie minima

Nu sunt o impatimita a gaming-ului, dar stiu cum arata jocul Assassin’s Creed. Cand am auzit ca se va face un film inspirat din joc, m-am gandit ca ar putea fi interesant. Cand am vazut distributia si trailerul, mi-am imaginat ceva chiar spectaculos.

Am mers la cinema cu asteptari mari, dar am fost dezamagita. Singurul lucru interesant la acest film sunt efectele speciale. Personajul principal este anost, destul de slab conturat (ca majoritatea personajelor de altfel), iar povestea in poveste este mult prea putin credibila.

Personal, as fi fost multumita daca ar fi pastrat linia narativa din Evul mediu, urmarind lupta dintre Asasini si Templieri. Oricum, cele mai interesante scene se intampla in acea realitate. Intradevar, scenele de lupta si de urmarire pe acoperisurile spaniole sunt absolut delicioase, dar cam putine, iar Michael Fassbender, Marion Cottilard si Jeremy Irons se chinuie sa stoarca tot ce pot din personajele lor, dar chiar si ei n-ar putea face mai mult.

In concluzie, daca esti un fan al filmelor de actiune cu multe efecte speciale, s-ar putea sa nu fi dezamagit de acest film, dar daca iti doresti personaje cu putina substanta si eventual un fir narativ coerent, nu-l recomand.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.