Weekend fun (recomandări 1-3 nov)

evenimente weekend 8-10 oct

Primul weekend din noiembrie vine cu multe evenimente creative și interesante:

Halloween la Castel 1.11.2019 – “Halloween la Castel! “este un eveniment pop-up la inițiativa brand-ului de petreceri The date în colaborare cu Le Chateau. Vineri 01.11.2019 începând cu ora 22:00 începe petrecerea. #bethere

Halloween la Castel
weekend 1-3 noiembrie

Live MOON Brasserie with JAZZ & FOOD – Din seria obiceiurilor care ne fac automat să devenim mai fericiți putem afirma că primează o masă savuroasă alături de un vin bun sau note de cocktailuri aromate și bineînțeles compania celor dragi.

Moon Brasserie s-a gândit să asezoneze aceste experiențe cu muzica artiștilor locali: Munteanu Doriana și Alexandru Raileanu .

live moon brasserie with jazz and food.
weekend 1-3 noiembrie

Marea deschidere Keto & LowCarb Cafeneaua LOCA – Vineri începând cu 08.30 și până la 18.00 și apoi sâmbătă de la 09.00 la 18.00, Loca – Guiltfree Cakes & Pastry ne așteaptă cu mic cu mare să degustăm prăjiturile lor și să ne delectăm cu băuturi fără zahăr & cafea super delicioasă (în variante cu lapte vegetal fără zahăr).

marea deschidere cafenea Loca
weekend 1-3 noiembrie

„Ziua Necunoștinței”, concert Alex Ștefănescu – „Ziua Necunoștinței” este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. El îți propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: “Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, “Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.

Ziua Necunostintei de Alex Stefanescu
weekend 1-3 noiembrie

V fair | târg de design contemporan și cultură vintage – Mereu altfel și mereu el însuși, V fair – ediția a 23-a te provoacă să îți construiești un stil de viață sustenabil. V fair, ediția de toamnă, este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

Pe 2 și 3 noiembrie, la Palatul Telefoanelor, se întâlnesc designeri consacrați sau 100% new entry, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

V fair - targ de design contemporan si cultura vintage
weekend 1-3 noiembrie

Creativo de Toamna 2019#Creativo este un eveniment creat în spirit urban, care reunește pasionați de modă, design, stil, handmade. Ne propunem să ajutăm participanții să facă primii pași în industria modei, prin însușirea unor abilități practice, sub îndrumarea unor traineri cu vastă experiență în domeniu.

Cea de-a 7-a ediție a #Creativo, cel mai mare eveniment din România croit pe măsura pasionaților de modă, va avea loc în perioada 2-3 Noiembrie 2019, la ARCUB (Str. Lipscani 84-90).

Creativo de toamna
weekend 1-3 noiembrie

RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities – RADAR (Romanian Artists Developing Alternative Realities) este o inițiativă curajoasă ce susține scena de new media art din România prin dezvoltarea unui context local nou care aduce tinerii artiști români în atenția publicului larg. Între 1 și 3 noiembrie, Uzina Electrică Filaret va deveni un spațiu imersiv în care vor fi expuși peste 50 de artiști, studiouri de new media și instituții educaționale și de cercetare. Eforturile lor colaborative vor promova expresivitatea artistică prin tehnologii de ultimă generație, cu un fir narativ interactiv – realitate virtuală, realitate augmentată, inteligență artificială, video mapping, instalații interactive, video game art, sound design, educație și joacă.

RADAR
weekend 1-3 noiembrie

MakeUp Fest 2019 – Make-up Fest este un eveniment profesional dedicat integral machiajului iar în acest an sărbătorește cea de-a șaptea ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 2-3 Noiembrie 2019 în București, la Crystal Palace Ballrooms.

Make up fest 2019
weekend 1-3 noiembrie

International Tattoo Convention Bucharest | 10 years anniversary – Bucharest Tattoo Convention sărbătorește în acest weekend 10 ani și ne așteaptă la Palatul Bragadiru cu multe suprize, expozanți și concursuri pentru artiștii tatuatori.

International Tattoo Convention.jpg
weekend 1-3 noiembrie

Nuit Sociale ☆ Cartierul Creativ ☆ Le Quartier Créatif – Pe 2 noiembrie 2019, în fostul restaurant Cina, începând cu orele 21:00, Nuit Sociale organizează Le Quartier Creatif alături de Cartierul Creativ.

În cadrul evenimentului Le Quartier Creatif va avea loc o expoziție foto și va fi expusă o instalație interactivă, preview pentru expoziția BINAR, care va avea loc în premieră în luna noiembrie tot în incinta fostului restaurant Cina. VR, video-mapping 3D, proiecții realizate de Matei Mihai Visuals, muzică bună de care se vor ocupa artiștii rezidenți Nuit Sociale – Le Epocs și Răzvan Ivănescu, multă socializare și dans, sunt doar câteva secvențe din seara de 2 noiembrie, care o fac să sune promițător.

Nuit Sociale - Le Quartier Creatif
weekend 1-3 noiembrie

Pastramă şi Vin Fiert la Grădina Olari – Toamna se numără oile, la Gradina OLARI se numără paharele! Ca nişte petrecăreți şi gurmanzi adevărați s-au gândit să ne invite la grădină, la o pastramă şi o cană de vin fiert, să stăm la poveşti până seara târziu.
Sâmbătă, 2 noiembrie, la Grădina Olari de pe la ora 13:00.

Pastramă de berbecuț cu mămăliguță şi mujdei de usturoi – 32 lei
Vin fiert cu mirodenii – 11 lei

Pastrama si vin fiert la gradina olari
weekend 1-3 noiembrie

Stefan Stiuca & Band – Ștefan Știuca este parte din familia 14thLane și pe 2 noiembrie vine acasă să facă un adevarat spectacol.

concert Stefan Stiuca la 14th Lane
weekend 1-3 noiembrie

Brunch cu Toulouse Lautrec / Expirat / 03.11 – – Dar n-ar fi tare să ne vedem noi duminică la prânz?
– Undeva unde să fie și afară dar și înăuntru, cumva…
– Să poți să iei copilul și să stai cu prietenii.
– Un concert ar fi genial… Și ceva bun de mâncat.
– Un brunch, cu o trupă mișto cu care să apuci să stai și la povești….
– O golăneală fină, genul de event bun de ținut la Expirat. Cu unii ca Toulouse Lautrec.

Ar fi ceva…

Duminică, 5 noiembrie, la brunch cu Toulouse Lautrec.

brunch cu Toulouse Lautrec la Expirat
weekend 1-3 noiembrie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.