Weekend fun (recomandari 11-13 ian)

recomandari weekend 11-13 ian

Iarna nu vrea sa ne paraseasca asa ca propun sa incingem atmosfera geroasa cu ceva evenimente si petreceri in acest weekend.

Revelionul Food Truck-erilor 2019 – Ai avut un Revelion lipsit de evenimente? I, Bubble Waffle te invita la o seara asezonata cu buna dispozitie si fun, unde voi, Food Truck-erii care ati muncit tot anul, inclusiv in seara dintre ani, aveti ocazia sa lasati munca la o parte si sa va distrati!

Soul Serenade Live – sambata, 12 ianuarie, ora 20:00, suntem asteptati la primul concert din 2019 al trupei Soul Serenade! ­čÖé Old time acoustic jazz & blues night @ BEAT bar umanist

╚śtefan ╚śtiuc─â & Band – Pe data de 12 ianurie 2019, ├«ncep├ónd cu ora 20:00 ne vedem la 14thLANE cu Stefan Stiuca & Mob Bucure╚Öti.

Anna Lesko at Gilda – Sambata, 12 ianuarie, GILDA Music Lounge  ne invita la o seara de neuitat si un concert Anna Lesko.

Sophisticat Winter Sale – pe 12 si 13 ianuarie, Sophistikat yard sale ne asteapta la prima editie a targului din acest an, cu reduceri mari la orice articol si preturi negociabile.

Fluturii sunt liberi – Cuibul Arti╚Ötilor Cuibul Arti╚Ötilor ne invita la teatru pana pe 14 ianuarie la piesa “Fluturii sunt liberi”, un spectacol despre frica de a fi independent, despre dependen╚Ťa fa╚Ťa de dorin╚Ťele altora, alegeri ╚Öi decizii.
LOCA╚ÜIE: Amfiteatrul Facult─â╚Ťii de Inginerie a Instala╚Ťiilor, Bulevardul Pache Protopopescu nr.66, metrou Pia╚Ťa Iancului. Vinul, ca de obicei, din partea casei, iar pentru ╚Öoferi avem ╚Öi ap─â.

ALL YOU CAN EAT: CREVETI, PESTE, SCOICI, PAELLATaverna Racilor Herastrau ne ofera duminica cel mai tare meniu de tip ÔÇť#ALLYOUCANEAT #SEAFOODÔÇŁdin Romania!!! Mananci nelimitat cu doar 55 LEI taxa fixa, CREVETI&SCOICI&PESTE&PAELLA

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.